Πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύτηκε και βάφτισε το παιδί της - Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι η νονά

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ annamaria_iliadou
Instagram/ annamaria_iliadou

Η Μαρίνα Γρηγορίου την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της μαζί με τον αγαπημένο της, Γιώργο Κελίδη.

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο τον περασμένο Οκτώβριο είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής (4/8) η ίδια ντύθηκε νυφούλα και αναμφίβολα ήταν άκρως εντυωπσιακή.

Να τονίσουμε πως η νονά του μικρού ο οποίος πήρε το όνομα "Πάρης" ήταν η Άννα Μαρία Ηλιάδου με την οποία η Μαρίνα Γρηγορίου γνωρίστηκαν μέσα από το GNTΜ.

Οι αναρτήσεις από την γαμοβάφτιση της Μαρίνας Γρηγορίου

Ποζάρει με μαγιό αγκαλιά με το μωράκι της και ξετρελαίνει το instagram

Η πρώην παίκτρια του GNTM Μαρίνα Γρηγορίου, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον μπέμπη της από την παραλία και έκανε τους followers της να παραληρούν με το πόσο καλή σιλουέτα διατηρεί λίγους μόλις μήνες μετά την γέννα. Η ζωή του μοντέλου άλλαξε ριζικά μετά το παιχνίδι αφού παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης Γιώργο Κελίδη με τον οποίο απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και από ότι φαίνεται δεν ήταν η μοναδική διαγωνιζόμενη που μετά το παιχνίδι αποφάσισε να κάνει οικογένεια. Η επίσης συμπαίκτριά της Μαριάννα Παινέση, που μάλιστα έφτασε μέχρι την τελική τριάδα του κύκλου, παντρεύτηκε πρόσφατα τον αγαπημένο της με τον οποίο επίσης απέκτησαν το πρώτο τους παιδί πριν από λίγους μήνες. Η εμφάνιση της νύφης μάλιστα και το νυφικό της φόρεμα πραγματικά εντυπωσίασαν.

Η Μαρίνα Γρηγορίου με το μωρό της και μπικίνι στην παραλία