Στιγμές ευτυχίας για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή των «Άγριων Μελισσών» - Βάπτισε τον γιο του παρουσία πρώην συνεργατών

Φωτογραφίες με τους πρώην αστέρες της σειράς από την τελετή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή των «Άγριων Μελισσών» - Βάπτισε τον γιο του παρουσία πρώην συνεργατών

Πολύ ευτυχισμένη ήταν η χθεσινή μέρα 4/9 για τον πρώην πρωταγωνιστή των «Άγριων Μελισσών» Βαγγέλη Αλεξανδρή και τη σύζυγό του Έλενα, αφού βάπτισαν το γιο τους παρουσία εκλεκτών συγγενών και φίλων. Όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες, παρόντες ήταν και αρκετοί πρωταγωνιστές της σειράς, μεταξύ των οποίων η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Λουκάκη αλλά και ο Γιάννης Βασιλώτος.

Ο Αλεξανδρής εξαργυρώνοντας την πολύ πετυχημένη του θητεία στην πετυχημένη σειρά του ANT1, θα έχει και για φέτος τηλεοπτική παρουσία αλλά και θεατρική. Ωστόσο θα ξεχωρίσει μέσα από τη σειρά «Παράδεισος των Κυριών», όπου αποκάλυψε τον κόντρα ρόλο που θα ενσαρκώσει.

Φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου του Βαγγέλη Αλεξανδρή

Ο γνωστός ηθοποιός υποδέχτηκε φίλους, συνεργάτες και συγγενείς στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού στη Νέα Ιωνία.

Ο γιος του πήρε το όνομα Νικόλας, ενώ αμέσως μετά το τέλος της θρησκευτικής τελετής, η οικογένεια πόζαρε μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Ο γιος του Βαγγέλη Αλεξανδρή και η σύζυγός του Έλενα

Οι πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών στη βάπτιση

Οι Άγριες Μέλισσες στη βάπτιση του γιου του Βαγγέλη Αλεξανδρή

Η διακόσμηση στη βάπτιση του γιου του Βαγγέλη Αλεξανδρή

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: NDP

Όσα είχε αποκαλύψει για τη βάπτιση αλλά και τη σύζυγό του

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» όπου προβάλλεται για τρίτη τηλεοπτική σεζόν ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον αγαπημένο του γιο , τον οποίο θα βαφτίσει με την αγαπημένη του το καλοκαίρι.

«Η ζωή είναι γιν-γιανγκ, μέσα στο καλό υπάρχει και το κακό και μέσα στο κακό υπάρχει και το καλό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το 2020, γιατί από τη μία ήρθε ο κορωνοϊός και από την άλλη ήρθε η γέννηση του παιδιού μου. Ο γιος μου μας έχει αλλάξει τη ζωή. Σίγουρα προς το καλύτερο, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν και δυσκολίες, γιατί κάποια πράγματα είναι πρωτόγνωρα.

Ας πούμε, τα βράδια εγώ έγραφα ή άκουγα μουσική, της Έλενας, που είναι καθηγήτρια αγγλικών, της άρεσε να ράβει και να δημιουργεί ρούχα. Παράλληλα συζητούσαμε για όλα αυτά που κάναμε, οπότε ο ένας ενέπνεε τον άλλο. Τώρα, στις 11 το βράδυ δεν έχω ενέργεια. Βέβαια, στο τέλος της ημέρας, όταν τραβάω τη γραμμή από κάτω και κάνω την πρόσθεση, το πρόσημο είναι θετικό».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, ο ίδιος είπε: «Όχι, δεν νομίζω, γιατί είμαστε και σε ηλικίες πιο προχωρημένες. Το παιδί είναι ευτυχία, έχει χτυπήσει πολύ ευαίσθητες χορδές μέσα μας που δεν είχαν αγγιχτεί ποτέ και αυτό είναι πολύ ωραίο και για τη δουλειά μου. Είμαστε πλήρεις και θέλουμε να προχωρήσουμε και να κάνουμε πράγματα με το παιδί μας. Εγώ είμαι πιο χαζομπαμπάς και μου έχει τρομερή αδυναμία.

Όχι ότι δεν έχει αδυναμία στη μαμά του, αν φύγει η Ελενα παθαίνει κοκομπλόκο... θέλει να είναι συνέχεια στην αγκαλιά μου, να κοιμάται πάνω μου, νιώθει ασφάλεια. Με λέει "μπαμπά" και λιώνω! Είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου».

«Θα είναι πολύ ωραίο και πολύ ρομαντικό, επειδή οι "Αγριες μέλισσες" ξεκίνησαν με τον γάμο μου και τον ερχομό του παιδιού μου, να κλείσει αυτός ο κύκλος με τη βάφτιση του Νικόλα. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην καραντίνα κάναμε ονοματοδοσία, γιατί θέλαμε έτσι κι αλλιώς να υπάρχει το όνομα του στα δημόσια έγγραφα. Δεν μου άρεσε αυτό το "άρρεν Αλεξανδρής", οπότε τώρα είναι παντού Νικόλας Αλεξανδρής.

Είμαστε προς αναζήτηση χώρου και ημερομηνίας για το καλοκαίρι και το ψάχνουμε, γιατί θέλουμε ο. άνθρωπος που θα κάνει τη βάφτιση να είναι πνευματικός, φωτισμένος. Όταν τον βρούμε, θα βρούμε και την εκκλησία. Θα έχουμε τρεις νονούς, που είναι φίλοι μας καλοί, από τον προηγούμενο... αιώνα. Ο ένας είναι καλλιτέχνης στην Αμερική και έκανε το βιντεοκλίπ των Queen για την Google και οι άλλοι δύο στην Ελλάδα: ο ένας ξεναγός και η άλλη διευθύντρια ξενοδοχείου».