«Τώρα θα κάνω έναν κόντρα ρόλο!» - Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Βαγγέλη Αλεξανδρή μετά τις Άγριες Μέλισσες

Που θα τον δούμε τη νέα σεζόν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τώρα θα κάνω έναν κόντρα ρόλο!» - Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Βαγγέλη Αλεξανδρή μετά τις Άγριες Μέλισσες

Ο γνωστός ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής, τον οποί αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες ως Κυριάκο, έχει μιλήσει εκτενώς για τον ρόλο του στη σειρά, εκφράζοντας με λίγα λόγια την ευγνωμοσύνη του που συμμετείχε σε αυτή την ομάδα, και συναναστράφηκε με ηθοποιούς που πλέον τους έχει ως οικογένεια.

Πρόσφατα μάλιστα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv», όπου μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα την επόμενη σεζόν (δείτε εδώ σε ποια σειρά θα είναι ο Γιώργος Σουξές).

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Βαγγέλη Αλεξανδρή

Πού θα σας δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Δέχτηκα αρκετές προτάσεις, αλλά στάθηκα σε μία. Στη σειρά του Alpha “Παράδεισος κυριών”, που διαδραματίζεται στην εποχή του ‘60. Θα υποδύομαι το κακό αφεντικό ενός πολυκαταστήματος. Αυτός ο αρνητικός χαρακτήρας νιώθω ότι θα με εξελίξει υποκριτικά. Γιατί ενώ ο Κυριάκος ήταν ένας καλός άνθρωπος, τώρα θα κάνω έναν κόντρα ρόλο. Στη σειρά θα παίζουν επίσης ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και πολλοί άλλοι. Τα γυρίσματα για τον “Παράδεισο κυριών” ξεκινούν στις 18 Ιουλίου και πρέπει να δώσουμε πάλι τον καλύτερό μας εαυτό.

 Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Βαγγέλη Αλεξανδρή μετά τις Άγριες Μέλισσες

Θεατρικά πού θα σας δούμε τον χειμώνα;

Στο θέατρο Νέος Ακάδημος, στην παράσταση «Dogville», με τον Στέλιο Μάινα, την Έλλη Τρίγγου και μια πλειάδα ηθοποιών. Το έργο στηρίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη ταινία του 2003 με τη Νικόλ Κίντμαν, την οποία είχε λατρέψει το σινεφίλ κοινό. Διαδραματίζεται μετά το οικονομικό κραχ στην Αμερική του 1930 και απευθύνεται καίρια και στο σήμερα. Γιατί και σήμερα υπάρχουν βία, εξουσία και ρατσισμός.

Γιάννης Κουκουράκης - Δανάη Μιχαλάκη: Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» μεταφέρουν τη χημεία τους και στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης ήταν από τα ζευγάρια που αγαπήθηκαν όσο λίγα ως Δρόσω και Κωνσταντής στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», που έριξαν οριστική αυλαία μετά από τρία χρόνια ασύλληπτης επιτυχίας. Η φοβερή τους χημεία σε συνδυασμό με την επιτυχία της σειράς τους έχει κάνει περιζήτητους και έτσι από όσο μαθαίνουμε από τη νέα σεζόν θα τους δούμε μαζί και στη νέα σειρά της ΕΡΤ.

Το κανάλι φαίνεται ότι κάνει συλλογή από πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς αφού ανακοινώθηκε και επίσημα μετά το τέλος της πως γνωστός της πρωταγωνιστής, μετακομίζει στην ΕΡΤ, ώστε να παίξει στη νέα σεζόν του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», κάτι που είχε ακουστεί καιρό, ωστόσο δεν ήταν σίγουρο.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης επανασυνδέονται τηλεοπτικά στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία» , βασισμένη στο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», που διαδραματίζεται στα θρυλικά Μάταλα την εποχή που είχαν βρει εκεί καταφύγιο τα «παιδιά των λουλουδιών».

Πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι η Δανάη Μιχαλάκη με τον Κώστα Νικούλι και στο πλευρό τους θα δούμε τον Γιάννη Κουκουράκη, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Δημήτρη Μοθωναίο και τον πατέρα της πρωταγωνίστριας, Γιώργο Μιχαλάκη.