''Η ομάδα κέρδισε, η ομάδα ξεχώρισε'': Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποκαλύπτει για τις «Άγριες Μέλισσες»

''Όλοι μας αισθανόμασταν μεγάλη ευγνωμοσύνη...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Η ομάδα κέρδισε, η ομάδα ξεχώρισε'': Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποκαλύπτει για τις «Άγριες Μέλισσες»

Ο γνωστός ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής που τον ζήσαμε και μέσα από το ρόλο του Κυριάκου Βαμβακά στις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες TV, μετά τη λήξη της σειράς. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φινάλε της σειράς, στο ρόλο του, αλλά και στο τελευταίο γύρισμα και το δέσιμο που είχε η ομάδα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Υπενθυμίζεται πως οι συντελεστές της σειράς φρόντισαν να μην αφήσουν τους τηλεθεατές παραπονεμένους μετά το τέλος της και έτσι έβγαλαν στον αέρα το αφιέρωμα «Το τελευταίο πέταγμα», που παρουσίασε η Ζέτα Μακρυπούλια και φιλοξένησε πολλές συνεντεύξεις, αφιερώματα και άγνωστα σκηνικά από την τριετία αυτή που αγαπήθηκε όσο λίγες παραγωγές.

Η συνέντευξη του Αλεξανδρή για τις Άγριες Μέλισσες

-Πάντως, η ιστορία τους έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.

«Αυτό το ζευγάρι δεν μπορούσε να χωρίσει, ακόμα κι αν πήρε διαζύγιο. Αγαπιούνται βαθιά, ο ένας δεν μπορεί χωρίς τον άλλον. Ο Κυριάκος επένδυσε στο ταλέντο της γυναίκας του και έκανε το όραμά της πραγματικότητα. Για εμένα, το τρίτο πρόσωπο, δηλαδή ο Σαραντόπουλος, έδρασε θετικά στη σχέση τους. Επιτέλους ο Κυριάκος αναγνώρισε το ταλέντο της γυναίκας του κι έκανε την κίνηση ματ».

-Τι σας άρεσε περισσότερο σε αυτόν;

«Μπορεί να ήταν ισχυρογνώμων και ξεροκέφαλος, αλλά ο Κυριάκος είχε ένα θετικό, στο τέλος της μέρας αναγνώριζε τα λάθη του και έτρεχε να τα διορθώσει. Έδειχνε έμπρακτη μεταμέλεια, αντιδρούσε, έκανε κάτι. Δεν ήταν άδικος, ούτε κοιτούσε το συμφέρον του και μόνο».

Κυριάκος και Ουρανία στις Άγριες Μέλισσες

-Πώς ήταν το τελευταίο γύρισμα στην πεδιάδα της Κωπαϊδας;

«Στην Κωπαϊδα τελειώσαμε όλοι τα γυρίσματά μας και έμειναν κάποια για την Κίτσου, τον Γκοτσόπουλο, τη Μιχαλάκη και την Τρίγγου. Ήταν πολύ ιδιαίτερα και συγκινητικά τα γυρίσματα εκεί, ανάμεσα στη χαρά και τη λύπη. Όλοι μας αισθανόμασταν μεγάλη ευγνωμοσύνη που πήραμε μέρος στις Άγριες Μέλισσες και ταυτόχρονα υπήρχε μια θλίψη για το ταξίδι που έφτασε στο τέλος του.

Από τη μία νιώθαμε τυχεροί και από την άλλη λυπημένοι που δεν θα βλέπαμε ξανά ο ένας τον άλλον στο Διαφάνι. Όλοι οι συντελεστές, από τους ηθοποιούς μέχρι τους τεχνικούς, ήταν ένας κι ένας. Καλά παιδιά. Η ομάδα κέρδισε, η ομάδα ξεχώρισε. Ο ένας καμάρωνε για τον άλλον. Αυτό ήταν πρωτόγνωρο. Δεν υπήρχαν μονάδες σε αυτό το σίριαλ».

«Το άτομο είναι αδιανόητο σούργελο...» - Δεν θα πιστέψετε ποιος πρωταγωνιστής ήταν η ψυχή των γυρισμάτων

Το βράδυ της Κυριακής 10/7 προβλήθηκε όπως αναφέραμε και παραπάνω «Το τελευταίο πέταγμα», ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σειρά-φαινόμενο, και οι ήρωες αποκάλυψαν αξέχαστες ατάκες και σκηνές που γίνοντας μεταξύ τους στα γυρίσματα της σειράς!

Η Έλλη Τρίγγου τότε ανέφερε πως ο ήρωας εκείνος που τρόλαρε την κάθε σκηνή, δεν είναι άλλος από τον τηλεοπτικό σύζυγό της Νικηφόρο. «Το άτομο είναι αδιανόητο σούργελο, πρέπει να το ξέρετε... είναι το απόλυτο τρολ! Είναι ο Αναστάσης Τ - Ροϊλός. Με έχει διαλύσει εδώ και τρία χρόνια. Δεν με έχει αφήσει να στεριώσω στιγμή, γλεντάει απολύτως τη διαδικασία...»