«Έφυγα από το Διαφάνι και ήρθα στον...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Στα γυρίσματα της νέας σεζόν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έφυγα από το Διαφάνι και ήρθα στον...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο Γιώργος Σουξές, από τις Άγριες Μέλισσες και το Διαφάνι, αυτή την τηλεοπτική σεζόν μετακομίζει στον Πλάτανο, μιας και θα τον απολαύσουμε στον επόμενο κύκλο της σειράς της ΕΡΤ. Οι ηθοποιοί, μαζί και εκείνος, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στα γυρίσματα, τα οποία έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς, μιας και τον Σεπτέμβρη θα δούμε πάλι την σειρά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Σουξές για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

«Έφυγα από ένα χωριό, το Διαφάνι και ήρθα στον Πλάτανο» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Σουξές. Ρόλος-έκπληξη θα είναι αυτός του Παύλου Ευαγγελόπουλου που δήλωσε ευτυχής που συμμετέχει στη σειρά. Θα υποδύεται τον Σωτήρη και το ντύσιμό του έδωσε και το στίγμα του ρόλου του!

Μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Ιταλία όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Στάμος που ανυπομονεί να δει το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, και η Πηνελόπη Πλάκα και ο Θοδωρής Φραντζέσκος έδωσαν και spoiler αφού προανήγγειλαν εγκυμοσύνη της Κατερίνας.

«Υπήρξε μία ανατροπή στη ζωή μου» - Όλη η αλήθεια για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιώργος Σουξές, που το τελευταίο διάστημα απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Τηλεθεατής και εξήγησε τους λόγους που η συμμετοχή του στη σειρά τον βοήθησε να ανακάμψει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που λίγο διάστημα πριν τον είδαμε να κάνει τα κοπλιμέντα του στην Φαίη Σκορδά, ένιωσε πως ξεκίνησε μία δεύτερη καριέρα με την ευκαιρία που του δόθηκε μέσα από τον συγκεκριμένο ρόλο και είναι κάτι που το κρατά ως συμβουλή για τους νέους ανθρώπους που προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους.

Με λίγα λόγια, θεωρεί ότι η ζωή έχει πολλά να προσφέρει και δεν αξίζει να απογοητεύεται κανείς, παρόλο που και εκείνος μπορεί να μην έβλεπε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο όταν ήταν νεότερος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ για την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες

Έχετε δηλώσει ότι αφού βγήκατε στη σύνταξη, κάνατε μία δεύτερη καριέρα χάρη στις Άγριες Μέλισσες. Τελικά, ποτέ δεν είναι αργά;

Ποτέ! Αυτό λέω και στους νέους που πολλές φορές τους βλέπω απογοητευμένους. Λένε «είμαι 28 ετών και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη» και τους απαντώ «πλάκα μου κάνετε; Έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας». Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που μπορεί να σου προσφέρει οτιδήποτε, αρκεί να μην είσαι πολύ βιαστικός γιατί πρέπει να δουλεύεις για να αποκτήσεις πράγματα.

Γιώργος Σουξές

Εσείς την είχατε αυτή την υπομονή όταν ήσασταν νέος;

Εγώ δεν απογοητευόμουν καθόλου. Είχα συνειδητοποιήσει ότι ζούμε σε μια μικρή χώρα με πολύ λίγες επιλογές. Δεν μπορεί να είναι όλοι πλούσιοι ή πρώτο όνομα, συνεπώς αποφάσισα ότι εμένα θα με ενδιέφερε να είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος με το να κάνω τη δουλειά που μου αρέσει. Αφού το έκανα αυτό, ήμουν εντάξει.

Κι ήρθαν οι Άγριες Μέλισσες, υπήρξε μια ανατροπή στη ζωή μου αλλά χωρίς να αλλάξω εγώ καθόλου σαν χαρακτήρας. Ευτυχώς που δεν συνέβη όταν ήμουν 18 χρονών, γιατί εκεί μπορεί να τρελαθείς και να μην ξέρεις τι να κάνεις.