Μαρία Τζομπανάκη: H ''αρχόντισσα'' του «Σασμού» έδωσε δυνατά spoilers στην πρεμιέρα του Happy Day

Θα μείνουμε με το στόμα ανοιχτό τη φετινή σεζόν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαρία Τζομπανάκη: H ''αρχόντισσα'' του «Σασμού» έδωσε δυνατά spoilers στην πρεμιέρα του Happy Day

Την πρωταγωνίστρια του «Σασμού» Μαρία Τζομπανάκη είχε σήμερα 5/9 φιλοξενούμενη η εκπομπή «Happy Day» στην πρεμιέρα της, με την ίδια να δίνει δυνατά spoilers για τη φετινή σεζόν, αλλά και να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Δεν δίστασε να μιλήσει τόσο για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, όσο και για το σύζυγό της Γιάννη Βάλβη με τον οποίο παραμένουν μαζί και αγαπημένοι.

Και μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν χωριστά ωστόσο οι ίδιοι φαίνεται πέρα από τα λόγια τους να τα διαψεύδουν και με τις πράξεις τους. Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν το καλοκαίρι την Κρήτη για να χαλαρώσουν κάνοντας διακοπές με τον ίδιο να κάνει ολόκληρο ταξίδι από τη Νέα Υόρκη για να είναι κοντά στην αγαπημένη του σύζυγο.

Τα spoilers της Τζομπανάκη για τη νέα σεζόν του «Σασμού»

Είπε λοιπόν για τη σειρά:

«Λίγο ως πολύ ξέρουμε τι θα συμβεί, η διαδρομή έχει να συμβεί έχει σημασία. Όλοι οι ηθοποιοί αγαπάμε αυτό που κάναμε, το κάνουμε με αγάπη και βάζουμε δική μας σκέψη και γίνονται πιο αγαπητοί οι χαρακτήρες. Η Καλλιόπη θα έπαιρνε πάνω της ένα έγκλημα για το κοπέλι της. Και η Μαρία. Ελπίζω όχι ποτέ».

Η έλευση του «Παύλου Βρουλάκη» όπως όλα δείχνει θα προκαλέσει ταραχή στις ζωές των πρωταγωνιστών.

«Έχει χαθεί ο άνδρας της από χέρι Βρουλάκηδων και είναι σίγουρη ότι το έκανε ο Παύλος που τώρα επανέρχεται. Στις βεντέτες τα πρόσωπα που έχουν oπλίσει τα χέρια τότε ξεσηκώνεται μεγάλη αναστάτωση και η εκδίκηση βγαίνει μπροστά».

Φυσικά δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στη λατρεία που έχει στον γιο της.

«Ο Ορφέας με έχει ησυχάσει γιατί ξέρω ότι θα αφήσει σπουδαίο αποτύπωμα στη ζωή. Βλέπω πώς μεγαλώνει το παιδί του με τη Γεωργία. Ο Αχιλλέας μας έχει ένα μάτι καθαρό, ένα χαμόγελο που αστράφτει και εμπιστοσύνη στους ανθρώπους».

Η Καλλιόπη Μαρία Τζομπανάκη θα ανακαλύψει το μυστικό του Αστέρη

Η μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός βρίσκεται προ των πυλών και κάπως έτσι, το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει τι θα συμβεί στους αγαπημένους του χαρακτήρες.

Ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα το κοινό είναι...διαβάστε αποκλειστικά στο TV-24.gr