Επέστρεψε στην Κρήτη ο σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη - Τι συμβαίνει με τον γάμο τους

Η απάντησή τους στις φήμες χωρισμού τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επέστρεψε στην Κρήτη ο σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη - Τι συμβαίνει με τον γάμο τους

Μπορεί αυτόν τον καιρό να υπήρχαν αρκετές φήμες που ήθελαν την Μαρία Τζομπανάκη να περνάει κρίση στον γάμο της με τον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη, ωστόσο τα ταξίδια τους εν όψει καλοκαιριού τις διαψεύδει όλες κατηγορηματικά.

Στην Κρήτη για διακοπές η Μαρία Τζομπανάκη με τον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην Real Life, το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα, με τον σύζυγο της ηθοποιού που μένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη (δείτε εδώ το σπίτι της Μαρίας Τζομπανάκη που έχει εκεί) να έχει επιστρέψει στην χώρα για μερικές μέρες, προκειμένου να είναι μαζί της.

Μπορεί να είχαν καιρό να βρεθούν, τόσο γιατί ο γνωστός επιχειρηματίας δεν διαθέτει τον χρόνο για να κάνει συχνά ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, αλλά και γιατί η Μαρία Τζομπανάκη συμμετέχει στην παράσταση «Ματωμένος Γάμος», ωστόσο αυτές τις μέρες βρίσκονται στην όμορφη Κρήτη για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και φαίνονται πράγματι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Στην Κρήτη για διακοπές η Μαρία Τζομπανάκη με τον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη

Ο άγνωστος τρίτος γάμος της Μαρίας Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Φέτος πραγματοποίησε τη μεγάλη της επιστροφή στη μικρή οθόνη με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί μαζί με τον αγαπημένο της γιό, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η Μαρία Τζομπανάκη γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη στα γυρίσματα της. Η σειρά «Το γυμνό κορίτσι» ήταν η αφορμή τη γνωριμίας τους. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις αρχές του 1985. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς μάλιστα, ήρθε στη ζωή ο μονάκριβος γιος τους, Ορφέας. Οι δύο ηθοποιοί ωστόσο, αποφάσισαν να χωρίσουν και κάποια χρόνια αργότερα.

Το 2001 η Μαρία Τζομπανάκη ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr