Τους κοιτούσαν όλοι στην παραλία - Οι αγκαλιές του Ηλία Κρασσά και της Βίκυς Καγιά στη θάλασσα με τα παιδιά τους

Τα φιλιά μέσα στο νερό και τα παιχνίδια στην άμμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τους κοιτούσαν όλοι στην παραλία - Οι αγκαλιές του Ηλία Κρασσά και της Βίκυς Καγιά στη θάλασσα με τα παιδιά τους

Η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά λίγο πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έκαναν τις τελευταίες τους βουτιές στη θάλασσα μαζί με τα παιδιά τους. Λατρεύουν τις οικογενειακές εξορμήσεις και να περνούν χρόνο μαζί παίζοντας και εξερευνώντας.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι μαζί με την Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο Ηλία σε γνωστή παραλία να κάνουν το μπάνιο τους. Το μοντέλο δεν άφησε από τα μάτια της τα παιδιά της, παρά μόνο όταν κολύμπησε με το σύζυγό της.

Οι φωτογραφίες Κρασσά - Καγιά στη θάλασσα

Ηλίας Κρασσάς και Βίκυ Καγιά είχαν πολύ τρυφερές στιγμές μέσα στο νερό. Το ζευγάρι παραμένει πολύ ερωτευμένο μέχρι και σήμερα - δείτε το σπίτι τους.

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς παιδιά

Βίκυ Καγιά Μπιάνκα Κάρολος

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς Μύκονος

Ερωτευμένοι στην βραδινή τους έξοδο

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς πρόσφατα έκαναν μία παύση στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες προκειμένου να απολαύσουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το βράδυ της Κυριακής (14/8) πραγματοποίησαν έξοδο σε γνωστό μαγαζί του νησιού.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας προτιμούν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι σπάνια βλέπουμε κοινές αναρτήσεις τους στα social media, ενώ από τη μεριά της η Βίκυ Καγιά έχει μοιραστεί διάφορα δικά της στιγμιότυπα (δείτε εδώ την εντυπωσιακή φωτογραφία της με μαγιό).

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και έτσι, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία από την έξοδό της με τον αγαπημένο της σύζυγο. Χαμογελαστοί και ερωτευμένοι, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς απόλαυσαν την υπέροχη βραδιά του Αυγούστου στο νησί των ανέμων.

Βίκυ Καγιά ΜύκονοςΒίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς