Άννυ Πανταζή: Τα πρώτα πλάνα από την βάφτιση του γιου της - Συγκινημένη η αδερφή της, Κλέλια

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννυ Πανταζή: Τα πρώτα πλάνα από την βάφτιση του γιου της - Συγκινημένη η αδερφή της, Κλέλια

Την Κυριακή 4/9 η Άννυ Πανταζή βάφτισε τον μικρό της γιο στην Παλαιά Φωκαία και εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα για να τραβήξει τα πρώτα πλάνα από αυτή την ευχάριστη στιγμή στη ζωή της αθλήτριας.

Δηλώσεις για την εκπομπή πραγματοποίησε και η ίδια, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό αλλά και την συγκίνησή της, καθώς και η αδερφή της, Κλέλια, με την οποία είναι πολύ δεμένες και τα παιδιά τους είναι πολύ κοντά ηλικιακά και ο τρόπος που τα μεγαλώνουν έχει οδηγήσει στη δημιουργία μίας ιδιαίτερης σχέσης, λες και είναι δίδυμα.

Οι πρώτες δηλώσεις για την βάφτιση του γιου της Άννυ Πανταζή

«Ανυπομονώ ο γιος μου να πάρει την ευλογία του Θεού, το όνομα του είναι Φίλιππος. Είμαι χαρούμενη με τα δυο παιδάκια», είπε αρχικά η μανούλα του παιδιού.

Και αδερφή της συμπλήρωσε με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη: «Ο ανιψιός μου έχει 2 μήνες διαφορά από τον γιο μου και είναι σαν να μεγαλώνουμε διδυμάκια».

«Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι»

Η Κλέλια και η Άννυ Πανταζή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς οι δυο αδερφούλες έγιναν για δεύτερη φορά μητέρες μιας και έμειναν και πάλι σχεδόν ταυτόχρονα έγκυες.

Μάλιστα, οι ίδιες, όταν ήταν ακόμη έγκυες είχαν παραχωρήσει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις», είπε η Κλέλια Πανταζή.

«Και τα πρώτα μας παιδάκια έχουν 10 μήνες διαφορά», πρόσθεσε στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη από την πλευρά της η Άννυ Πανταζή. Και οι δύο περιμένουν αγοράκι».