Πρέπει να την κοιτούσαν όλοι - Η εντυπωσιακή πόζα της Καγιά με στενή μίνι φούστα

Η παρουσιάστρια του Star βρέθηκε στη Βενετία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και έκλεψε τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Facebook Vicky Kagia
Facebook Vicky Kagia

Η Βίκυ Καγιά, λίγο πριν την πρεμιέρα του Shopping Star και του GNTM 5, επισκέφθηκε την Ιταλία. Η παρουσιάστρια του Star έδωσε το παρών στο 79ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και έκλεψε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις.

Το 79ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Η Βίκυ Καγιά είχε την ευκαιρία να το επισκεφθεί τις προηγούμενες ημέρες. Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στα social media της φωτογραφίες, με τις οποίες αποτύπωσε την εμπειρία της από την παρουσία της στο Φεστιβάλ.

Πλέον, η Βίκυ Καγιά είναι έτοιμη για τις πρεμιέρες τόσο του Shopping Star, αλλά και του GNTM, που επέστρεψε φέτος στην παρουσίαση και στην κριτική επιτροπή.

Ο βενετσιάνικος αέρα της Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται για τις πρεμιέρες των εκπομπών της, έχοντας πλέον αποκτήσει βενετσιάνικο αέρα μετά την παρουσία της στην ιταλική πόλη αλλά και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που πραγματοποιήθηκε για 79η φορά.

Κορμί λαμπάδα και κοιλιακοί που βγάζουν μάτι - Με μαύρο μπικίνι πριν την πρεμιέρα του GNTM 5 η Καγιά

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων η Βίκυ Καγιά από ότι φαίνεται επέστρεψε από τις διακοπές της, ωστόσο λησμονεί τις μέρες αυτές και μοιράζεται φωτογραφίες της, οι οποίες κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα!

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα στην χώρα μας, και όχι μόνο, και γνωρίζαμε πως έχει έχα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα από τις κυρίες της ελληνικής showbiz, όμως σε κάθε ανάρτησή της, είναι πραγματικά σαν να μην περνά μέρα από πάνω της από τότε που ήταν 20 χρονών και περπατούσε σαν γαζέλα στις πασαρέλες.

Με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι λοιπόν ποζάρει για μία ακόμη φορά η παρουσιάστρια και δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε την σιλουέτα της, μιας και οτιδήποτε και να ειπωθεί θα είναι πολύ λίγο...

Με μαύρο μπικίνι πριν την πρεμιέρα του GNTM 5 η Καγιά