Πέτρος Φιλιππίδης: H αντίδρασή του όταν είδε τις κάμερες του «Super Κατερίνα»

Βαρύ το κλίμα..

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: H αντίδρασή του όταν είδε τις κάμερες του «Super Κατερίνα»

Επιστροφή στα δικαστήρια μετά από καιρό για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος πέρα από τις νέες μαρτυρίες έχει να αντιμετωπίσει και νέα βάσανα. Η κάμερα της «Super Κατερίνα», εντόπισε τον ηθοποιό έξω από το σπίτι του με τον ίδιο να εμφανίζεται βιαστικός και την εκπομπή να κάνει προσπάθειες να του αποσπάσει δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τις δικαστικές διαμάχες, ο δικηγόρος του αποκάλυψε την Κυριακή 3/9 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ότι ο ίδιος και η Ελπίδα Νίνου, εκδιώχνονται από το σπίτι τους λόγω των αντιδράσεων που έχουν ξεσπάσει στη γειτονιά, με αποτέλεσμα να είναι σε πυρετώδεις αναζητήσεις για την εύρεση νέας κατοικίας.

Η αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη όταν είδε τις κάμερες

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με καπέλο και σκυφτός και βιάστηκε να μπει στο σπίτι του μη θέλοντας να παραχωρήσει κάποια δήλωση.

Ξέσπασε εναντίον του στην εκπομπή «Πρωινό» η πρώτη καταγγέλλουσα

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε σήμερα τηλεφωνικά η πρώτη καταγγέλλουσα στη Δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό το 2008, κάνοντας δηλώσεις για τον ίδιο και για την ηθική του, ενώ μίλησε και για τις προσβολές που έχουν δεχτεί όλες οι καταγγέλλουσες κατά τη διάρκεια της δίκης.

Παρά την αποφυλάκισή του υπενθυμίζουμε ότι οι δίκες συνεχίζονται με τις μαρτυρίες των θυμάτων και πέρα από συγκλονιστικές εξομολογήσεις έχουμε δει και σκηνικά έντασης στα δικαστήρια. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την μαρτυρία της φίλης της 2ης καταγγέλλουσας στα δικαστήρια, ο Φιλιππίδης γύρισε και της απάντησε ειρωνικά με αποτέλεσμα να υπάρξει μια κόντρα μεταξύ τους.

Είπε λοιπόν στην εκπομπή Πρωινό:

«Εδώ και μήνες δεχόμαστε προσβολές της προσωπικότητάς μας, του ήθους, της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας μας, από τον κατηγορούμενο μέσω των συνηγόρων του. Ο κατηγορούμενος εδώ και χρόνια διατείνετο ότι ήταν ένας τεράστιος καλλιτέχνης κι αναρωτιέμαι πως αυτός ο τόσο πνευματικός άνθρωπος δεν μπορεί να δείξει τώρα το ηθικό του ανάστημα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

Θα ήταν πιο έντιμο από την πλευρά του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να μας κοιτάξει στα μάτια, να μας ζητήσει συγγνώμη και να ζητήσει να δικαστεί δίκαια για όλα αυτά που γνωρίζει πολύ καλά πως έχει διαπράξει. Αλλά αυτό προϋποθέτει θάρρος και ο ίδιος προτιμάει να κρύβεται στα ψέματά του και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπό μας» ήταν οι δηλώσεις της πρώτης καταγγέλλουσας.