"Φωτιά" στα κόκκινα η Μπάρκα στην πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη» - Οι πρώτες δηλώσεις της

Άκρως ανανεωμένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Δευτέρας (5/9) η εκπομπή «Πάμε Δανάη» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA για τρίτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όπως ήταν λογικό, η Δανάη Μπάρκα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήταν άκρως ευδιάθετη και ανανεωμένη (δείτε την επίσης χωρίς ίχνος μακιγιάζ).

Μάλιστα, ο χορός και το τραγούδι δεν έλειψαν από την εκπομπή από τα πρώτα κιόλας λεπτά αφού στο πλευρό της έχει και φέτος τον Άρη Καβατζίκη, την Δέσποινα Καμπούρη αλλά και τον Γιώργος Κρικοριάν.

Από την άλλη, η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ενώ ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα παρουσιάζει συνταγές που θα σας "λύσουν" τα χέρια.

Οι πρώτες δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα στην πρεμιέρα της εκπομπής της

«Καλημέρα, καλημέρα και καλημέρα. Η χαρά μας που επιστρέψαμε, η χαρά μας που θα περνάμε κάθε πρωί τις μέρες μας μαζί σας, δεν περιγράφεται με λόγια. Είμαστε εδώ για να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο, τον Χειμώνα, την Άνοιξη και το Καλοκαίρι μαζί. Είμαστε εδώ για να ξεπεράσουμε κάθετί που μας προβληματίζει, τις δυσκολίες που θα έρθουν, τις χαρές, όλα να τα μοιραστούμε μαζί.

Να ρίχνουμε ένα χαμόγελο κάθε πρωί με εσάς, με εμάς, με την ομαδάρα μας πάνω – κάτω. Καλημέρα, καλή αρχή. Καλή σεζόν, να έχετε πάντα ένα χαμόγελο και αν δεν το έχετε θα κάνουμε τα πάντα – ειδικά φέτος – για να σας το δημιουργήσουμε».

«Θα παντρευόμουν τον Τίμο Ζαχαράτο»

Το βράδυ της Δευτέρας 20/6 η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί για όλους και για όλα. Μάλιστα η παρουσιάστρια έκανε και κάτι αρκετά παράτολμο, καθώς χτύπησε τατουάζ στον αέρα της εκπομπής.

Μετά από πολύωρη συζήτηση ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ξεκίνησε τις ακατάλληλες ερωτήσεις. Εκείνη παραδέχτηκε μια σειρά από πράγματα που δύσκολα εξομολογούνται οι άνθρωποι της τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι την ενοχλεί να αναφέρουν συνέχεια το όνομα της μαμάς της, ενώ παραδέχτηκε πως έχει βγει ραντεβού με λάθος άτομο, διότι τους μπέρδεψε.

Ενώ όταν ρωτήθηκε ποιον από τους συνεργάτες θα παντρευόταν, ποιον θα κράταγε για σχέση ποιος θα ήταν ο κουμπάρος εκείνη απάντησε, τον Τίμο Ζαχαράτο, τον Γιώργο Κρικοριάν και τον Άρη Καβατζίκη αντίστοιχα.

Μετά από λίγα λεπτά ο Τίμος Ζαχαράτος εμφανίστηκε από το πουθενά και της έκανε έκπληξη. «Περνάμε πολύ ωραία, δεθήκαμε πολύ γρήγορα» είπε η Δανάη για τον σεφ της εκπομπής της ενώ αποκάλυψε ότι τον είδε κατά τύχη στο δοκιμαστικό και του έστειλε μήνυμα πριν καν πάει στην εκπομπή.

Όπως είπαν και οι δύο, δεν τους ενοχλεί ο ντόρος γύρω από τη σχέση τους διότι όπως είπε ο Τίμος υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο.