Ξετρελάθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του «Super Κατερίνα» - Η τεράστια ανθοδέσμη που δέχτηκε

Από ποιον ήταν;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξετρελάθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του «Super Κατερίνα» - Η τεράστια ανθοδέσμη που δέχτηκε

Η σημερινή (5/9) ημέρα φαίνεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω καθώς τόσο οι ενημερωτικές όσο και οι ψυχαγωγικές εκπομπές έκαναν πρεμιέρα η μια μετά την άλλη. Ανάμεσά τους και η εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου όπως είδαμε οι ατάκες δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά στον αέρα του ALPHA.

Από την άλλη, η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε μια άκρως εντυπωσιακή έκπληξη στο πλατό καθώς την περίμενε μια τεράστια ανθοδέσμη. Συγκεκριμένα, πίσω από την ανθοδέσμη "κρυβόταν" ο αγαπημένος της φίλος, Νίκος Κοκλώνης με τον οποίο είναι αχώριστοι.

Συγκεκριμένα, της είχε γράψει και ένα σημείωσε στο οποίο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κατκεν μου να σκίσετε με την ομαδάρα και τα προσωπικά σου να αλφαδιάσουν και αυτά».

Η τεράστια ανθοδέσμη που δέχτηκε η Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής της

Η Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση του Αλεξάνδρου από το Super Κατερίνα

Λίγο πριν βγει στον αέρα η εκπομπή «Super Κατερίνα» για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ALPHA, η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στη κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και για την αποχώρηση του Δημήτρη Αλξάνδρου καθώς πλέον ανήκει στο δυναμικό του MEGA μιας και τον είδαμε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» (δείτε εδώ τί νούμερα έκανε στη πρεμιέρα).

«Μιλάμε, έχουμε τέλεια σχέση. Χάρηκα πάρα πολύ που είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν συζητήσαμε κάτι μαζί, απλά τις αποφάσεις καμιά φορά τις παίρνουν και οι πιο πάνω. Δεν τις παίρνει ο παρουσιαστής.

Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα και η απόφαση ήταν αυτή. Αγαπώ πολύ τον Δημήτρη και χαίρομαι που είναι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου».