«Θα μου χαϊδεύεις το...» - "Άναυδοι" στο πλατό της Super Κατερίνας με την επιθυμία της Καινούργιου προς τον Γκουντάρα

Ξέσπασαν σε γέλια στη συνέχεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα μου χαϊδεύεις το...» -

Την Δευτέρα 5/9 η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή της, Super Κατερίνα, και μαζί της βρέθηκε και ο παλιός της συνεργάτης Γρηγόρη Γκουντάρας, με τον οποίο έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και δεν διστάζουν να το δείξουν.

Έτσι, λοιπόν, πριν ακόμη καλά καλά αρχίσουν να παρουσιάζουν τα πρώτα θέματα, η ίδια εξέφρασε μία επιθυμία της για τον συνάδελφό της, για μία παλιά του συνήθεια που την έκανε πολύ χαρούμενη κάθε φορά. Πιο συγκεκριμένα, του ζήτησε να της τρίβει το πόδι, όπως παλιά.

Η αποκάλυψη του Κατερίνας Καινούργιου για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

«Θα μου χαϊδεύεις το ποδαράκι, όπως παλιά, από κάτω; Θα μου το τρίβεις;», είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια, με εκείνον να της απαντάει γελώντας: «Μη τα λες, βλέπει και η γυναίκα μου, η Ναταλί».

''Σ' αγαπώ κ μου έλειψες"

Με ανάρτησή της στο instagram η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της που θα ξανασυναντιόντουσαν τηλεοπτικά.

Η Καινούργιου επέστρεψε για τα καλά από τις διακοπές της και είναι έτοιμη να κατακτήσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχει σταματήσει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, όπως επίσης και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες ο Alpha.

Έγραψε στο instagram η παρουσιάστρια:

Είναι κάποιοι φίλοι απο τη δουλειά που γίνονται φίλοι ζωής…έτσι κ μαζί σου @g.goudaras …δεν χαθήκαμε ποτέ, ακόμα κι όταν βρεθήκαμε σε διαφορετικά κανάλια κ εκπομπές. Είσαι ξεχωριστός επαγγελματίας κ ένας πραγματικά υπέροχος φίλος (κ σύζυγος κ μπαμπας!)
Σ αγαπώ κ μου έλειψες…καιρός λοιπόν να ξανασυναντηθούμε κ τηλεοπτικα…
Η εμπειρια σου, οι συμβουλές σου κ η αγάπη που μου έχεις με πήγαν πολύ μπροστά …
Ανυπομονώ λοιπόν φιλαράκι μου κ είμαι σίγουρη πως η χρόνια για την ομαδάρα μας θα είναι ακόμα πιο …super ! @superkaterinatv @alphatv @barkingwell_media

Έναρξη συνεργασίας για Καινούργιου και Γκουντάρα