''Είναι λίγο υποκριτικό να της ευχηθώ...'' - Ο Οικονόμου μιλάει για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου

Θα την έχει απέναντι τη φετινή σεζόν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Είναι λίγο υποκριτικό να της ευχηθώ...'' - Ο Οικονόμου μιλάει για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου

Μεγάλες ήταν φέτος οι αλλαγές στο τηλεοπτικό πεδίο και μεταξύ αυτών είδαμε τη Μαρία Αναστασοπούλου να αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και το «Σήμερα» και να ''μετακομίζει'' στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Ο πρώην συνεργάτης της Δημήτρης Οικονόμου, μίλησε για πρώτη φορά για τα συναισθήματά του για την αποχώρησή της, στην πρεμιέρα της «Super Κατερίνα».

Από την άλλη στο «Σήμερα» έχουμε την έλευση του Άκη Παυλόπουλου από το ΟPEN, αλλά και της Ντόρας Κουτροκόη, με το σχήμα να είναι πλέον τριάδα και όχι δυάδα όπως είχαμε συνηθίσει. Η πρεμιέρα τους πάντως πήγε πολύ καλά και η νέα ομάδα φαίνεται να έχει δέσει κάνοντας και αστειάκια μεταξύ τους στον αέρα.

Οι σκέψεις του Δημήτρη Οικονόμου για το νέο βήμα της Αναστασοπούλου

Η Αναστασοπούλου είχε δηλώσει πριν από λίγο στην κάμερα της εκπομπής ότι δεν έχει δει το φετινό «Σήμερα».

«Δεν είμαστε παντρεμένοι στην τηλεόραση κανείς με κανέναν, είπε ο Οικονόμου. Η Μαρία Αναστασοπούλου μου ευχήθηκε τηλεφωνικά το βράδυ πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Να της ευχηθούμε να κάνει το όνειρό της. Είναι λίγο υποκριτικό να της ευχηθώ καλή επιτυχία γιατί η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου».

Ο δημοσιογράφος όμως ρωτήθηκε και για τις νέες εκπομπές του καναλιού και ειδικά για τη Φαίη Σκορδά.

«Δεν θα πάω καλεσμένος σε καμία εκπομπή του ΣΚΑΪ. Δεν παρουσιάζω κανένα ενδιαφέρον σαν καλεσμένος» δήλωσε.

Ήταν κρυφός της πόθος να συνεργαστεί με τον Παπαδάκη;

Το πρωί της Δευτέρας (5/9) η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα καθώς στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη ήταν και η Μαρία Αναστασοπούλου.

Μ.Α. Να το πω; Καλημέρα Ελλάδα!
Γ.Π. Αγάπη μου, καλωσόρισες!
Μ.Α. Καλημέρα Γιώργο μου! Περίμενα πώς και πώς να το πω!
Γ.Π. Είναι η Μαρία Αναστασοπούλου…
Μ.Α. Και χαίρομαι πάρα πολύ που θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι παρέα εδώ μαζί.
Γ.Π. Είπες ότι ήταν κρυφός πόθος να συνεργαστείς με εμένα. Τι να πω εγώ για σένα;
Μ.Α. Ήμουν ο κρυφός σου πόθος; Το λες εδώ δημόσια;
Γ.Π. Βεβαίως. Άλλωστε, σε φλέρταρα επαγγελματικά εδώ και πόσο καιρό;
Μ.Α. Δύο χρόνια.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε με νόημα: «Για μένα από αυτή την περίοδο ξεκινά η περίοδος της σκυταλοδρομίας. Δηλαδή, να δώσεις τη σκυτάλη όπως αξίζει και αρμόζει σε πρόσωπα όπως η Μαρία Αναστασοπούλου».