"Τινάχτηκε" ολόκληρη στον άερα η Καινούργιου - Τρόμος στο πλατό της Super Κατερίνα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Κατερίνα Καινούργιου πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στο κανάλι του ALPHA το πρωί της Δευτέρας 5/9 με μία λαμπερή εμφάνιση και λίγες στιγμές αργότερα έφτασε η ώρα να υποδεχθεί και τους πρώτους της καλεσμένους. Ο λόγος για τον Ορφέα Αυγουστίδη και την που είναι οι πρωταγωνιστές του Σασμού.

Την ώρα που συζητούσαν για μία δολοφονία, ένα από τα μπαλόνια που είχαν τοποθετήσει κοντά στην παρουσιάστρια έσκασε και η ίδια τινάχτηκε στον αέρα από τον φόβο της, όμως στη συνέχεια το αντιμετώπισε με χιούμορ, λέγοντας πως σημασία έχει να είναι καλά φωτισμένη εκείνη, αλλά και οι καλεσμένοι της.

Ο ήχος που τρόμαξε την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής

"Άναυδοι" στο πλατό της Super Κατερίνας με την επιθυμία της παρουσιάστριας προς τον Γκουντάρα

Μαζί με την Κατερίνα Κιανούργιου στην πρεμιέρα βρέθηκε και ο παλιός της συνεργάτης Γρηγόρη Γκουντάρας, με τον οποίο έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και δεν διστάζουν να το δείξουν.

Έτσι, λοιπόν, πριν ακόμη καλά καλά αρχίσουν να παρουσιάζουν τα πρώτα θέματα, η ίδια εξέφρασε μία επιθυμία της για τον συνάδελφό της, για μία παλιά του συνήθεια που την έκανε πολύ χαρούμενη κάθε φορά. Πιο συγκεκριμένα, του ζήτησε να της τρίβει το πόδι, όπως παλιά.

«Θα μου χαϊδεύεις το ποδαράκι, όπως παλιά, από κάτω; Θα μου το τρίβεις;», είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια, με εκείνον να της απαντάει γελώντας: «Μη τα λες, βλέπει και η γυναίκα μου, η Ναταλί».