Επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και πέταξε τα "καρφιά" της για τον ΣΚΑΪ - Τα πρώτα λόγια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Πρωινό

Δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πρεμιέρα στο κανάλι του ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας 5/9, και υποδέχθηκε τους αγαπημένους του συνεργάτες, αλλά και το κοινό του. Ανάμεσα στα πρόσωπα της ομάδας του βρίσκεται και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία θέλησε να πει και μερικά λόγια.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε την ικανοποίησή της για την απόφασή της να φύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ και εξήγησε πως το συναίσθημα του να βρίσκεσαι σε ζωντανή εκπομπή δεν περιγράφεται με κανένα άλλο, πετάγοντας τις σπόντες της για την προηγούμενη συνεργασία της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Η Δούκισσα Νομικού την υποδέχθηκε λέγοντας: «Είσαι το γούρι μου στον γάμο μου με τον Δημήτρη γιατί μου είχες δώσει τη μυστική σου συνταγή για το σουφλέ πορτοκαλιού και τον τυλίξαμε».

Και στη συνέχεια, αφού η σεφ παρέλαβε την ανθοδέσμη που έστειλε ο Θοδωρής Κυριακού, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Αργυρώ επέλεξε φέτος να γυρίσει στον ΑΝΤ1, στο σπίτι της το τηλεοπτικό, διότι με συνδέει πραγματικά προσωπική φιλία».

«Είναι πολύ ωραία η ζωντανή καλημέρα. Ωραίες είναι οι εκπομπές, αλλά το ζωντανό μου έλειψε πάρα πολύ. Αυτό το να σας λέω καλημέρα και να είναι τώρα, 12 η ώρα το πρωί. Να μην είναι 12 το βράδυ και να λέω καλημέρα», τόνισε η ίδια.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Το Πρωινό

Πως υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας της Δούκισσα Νομικού στο πλατό

Πως και πως περίμεναν να δουν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό» μετά από την ηχηρή αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 μετά από 9 χρόνια. Όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγο ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε μόνος χωρίς να είναι δίπλα του η Δούκισσα Νομικού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11:20 ο γνωστός παρουσιαστής υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής την Δούκισσα Νομικού όπου μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες στον ΑΝΤ1 Δούκισσα». Από την άλλη, η ίδια η οποία έλαμπε από την χαρά της δεν δίστασε να αναφέρει:

«Καλημέρα και από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά, νιώθω ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου εδώ στον ΑΝΤ1. Το ξέρω πως με αγαπάτε. Καλημέρα και σε εσάς από το σπίτι. Χαίρομαι πολύ που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας»

«Επειδή ρωτάνε όλοι. Πες γιατί δε θα είσαι από την αρχή στην εκπομπή» τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με την παρουσιάστρια να απαντά με χιούμορ: «Γιατί δε θέλω να σε βλέπω από τις 9:50. Δε θα το αντέχω».