''Δεν είμαι ένας παίκτης του Survivor'' - Ο Ντάνος ξεσπά μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι αλλά και τις φημολογίες για το All Star

Mίλησε για όλους και για όλα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν είμαι ένας παίκτης του Survivor'' - Ο Ντάνος ξεσπά μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι αλλά και τις φημολογίες για το All Star

Στο αγαπημένο του νησί τη Σκιάθο συνάντησε η κάμερα της «Super Κατερίνα», τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς Ντάνο, ο οποίος ξέσπασε για τις φήμες που ακούγονται γύρω από το όνομά του και τη συμμετοχή του στο Survivor All Star. Ταυτόχρονα δήλωσε και ενοχλημένος για το γεγονός ότι ο κόσμος του προσδίδει αυτή την ιδιότητα, αντί για όλες τις άλλες που προκύπτουν από την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί διάφορες φήμες γύρω από το όνομά του, όπως το ότι θα εμφανιστεί στο All Star Survivor ή θα είναι παρουσιαστής με τις πληροφορίες να τον θέλουν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ατζούν. Ο ίδιος βέβαια το διαψεύδει κατηγορηματικά όλο αυτό το διάστημα.

Ξεσπά ξανά ο Ντάνος για τις φήμες για το All Star

Είπε λοιπόν στην κάμερα της Super Kατερίνα:

«Δεν είμαι ένας παίκτης του Survivor, είμαι ένας αθλητής που συμμετείχε σε ένα project, δεν είναι ιδιότητα. Την πρώτη διετία μετά το Survivor με έκριναν πολύ αυστηρά. Εγώ απορώ που με ρωτάνε γιατί συνεχίζω τη δουλειά μου γιατί έχω πάνω από 21 χρόνια στη δουλειά» είπε.

«Έχει γίνει μια συζήτηση τρία χρόνια πριν με την παραγωγή, τηλεφωνική και σταμάτησε γιατί ξεκίνησε ο Γιώργος Λιανός και είναι και πολύ καλός. Δεν συζητήθηκε ποτέ να μπω ως παίκτης».

Ενώ για τις φήμες για το All Star είπε:
«Τον Ατζούν έχω να τον δω από τον τελικό του 2017 άρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο» είπε για το αν έχει συζητήσει για το Survivor.Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για μένα. Δεν ισχύει ότι ήρθε εδώ η Εμινέ, το δεξί χέρι του Ατζούν να μου κάνει πρόταση. Ό,τι έχει γραφτεί για εμένα και το Survivor δεν ισχύει. Δεν ξέρω κάτι εγώ. Δεν υπάρχει συνάντηση ακόμα.

Δεν είμαι απαραίτητος σε ένα project που δεν είναι τόσο αγωνιστικό, κάτι που δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω. Δεν έχω να αποδείξω κάτι με τη συμμετοχή μου στο Survivor.Αν το δούμε σαν δουλειά μπορεί και να μην το κάνω. Υπάρχουν κι άλλες δουλειές» , έκλεισε ο Ντάνος.

Είναι αναμφίβολα ο αγαπημένος παίκτης του κοινού

Την Τρίτη 5/7 βρέθηκαν στο Γαλάτσι, φίλοι συγγενείς αλλά και όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor 5, προκειμένου να είναι στο πλάι των παιδιών, ωστόσο τα όσα διαδραματίστηκαν φάνηκε πως δεν άρεσαν και τόσο στους χρήστες του Twitter, όπως ούτε η εμφάνιση του Κατσαούνη εκεί!

Το τόσο στοιχείο της showbiz με τους έρωτες κλπ που σύμφωνα με κάποιους έκανε το Survivor να μοιάζει περισσότερο με ριάλιτι παρά με παιχνίδι επιβίωσης, εξόργισε το κοινό το οποίο κατά τη διάρκεια του ημιτελικού εξέφρασε την δυσαρέσκεια του μέσω σχολίων, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ντάνο τους, ο οποίος χωρίς καμία βοήθεια έφτασε όπου έφτασε και κέρδισε το έπαθλο αλλά και τις καρδιές του κόσμου.