«Ποιο All Star; Εγώ δεν είμαι για...» - Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει για την συμμετοχή του στο All Star Survivor

Μίλησε έξω από τα δόντια και τα αποκάλυψε όλα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ποιο All Star; Εγώ δεν είμαι για...» - Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει για την συμμετοχή του στο All Star Survivor

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το αν θα συμμετάσχει στο νέο All Star Survivor, το οποίο εικάζεται πως θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, και έτσι το μεσημέρι της Κυριακής 17/7, ο νικητής του πρώτου Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο «Όλα Γκουντ» κλείνοντας και ξεκαθαρίζοντας το θέμα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για το All Star Survivor

«Διαβάζω διάφορα, δεν έχω καμία εικόνα γιατί δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Μου λένε οι φίλοι μου για λεφτά, πολλά λεφτά, πότε φεύγω. Δεν έχω ιδέα. Εγώ κάνω αυτό και είμαι και πάρα πολύ καλά» είπε δείχνοντας το σκάφος του στη Σκιάθο. «Το βλέπω λίγο δύσκολο» είπε για το αν θα του γινόταν πρόταση. «Δεν είναι μόνο οι δουλειές είναι και ο “Φύλακας Άγγελος”, οι δικοί μου άνθρωποι».

«Ποιο All Star; Μπορεί να είναι ένα ριάλιτι που να μην χρειάζεται να είμαι εγώ. Έχει διαφοροποιηθεί τόσο πολύ που να μην μπορώ να το κάνω. Επειδή έχω μια ενημέρωση ότι κάποιοι έκαναν επαφές, δεν είναι ακριβώς all star αλλά οι πιο δημοφιλείς κατά κάποιον τρόπο παίκτες. Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι, ξεκάθαρα».

Οι δυο "καυτές" πρώην παίκτριες που θέλει ο Ατζούν για το Survivor All Star

Το Survivor All Star είναι γεγονός! Μετά το τέλος του Survivor 5 - δείτε πότε και που θα διεξαχθεί - και του πρώτου μισού της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ο Ατζούν θα επιστρέψει με το ριάλιτι επιβίωσης και τους περισσότερους από τους παλιούς παίκτες. Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλα όσα έχω μάθει μέχρι στιγμής.

Αρχικά να πούμε πως το κύριο στοιχείο για την επιλογή των παικτών είναι η τηλεθέαση γιατί χωρίς τηλεθέαση δεν έχει επιτυχία και χρήματα! Όσο πιο καλά πηγαίνει σε τηλεθέαση τόσο το καλύτερο για την τσέπη του Τούρκου παραγωγού. Στο παιχνίδι θέλει να βάλει ξανά παίκτες που αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και παίκτες που προκάλεσαν τις μεγαλύτερες ίντριγκες. Με λίγα λόγια οι αδιάφοροι δεν θα ακούσουν το κινητό τους να χτυπάει...

Όσον αφορά τα ποσά που θα λαμβάνουν εβδομαδιαίως θα είναι πολλά! Έχοντας ζήσει τις κακουχίες του Άγιου Δομίνικου ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν για αυτό και δεν θα συμβιβαστούν με τα ποσά που έπαιρναν όταν συμμετείχαν την πρώτη φορά στο παιχνίδι. Το γεγονός μάλιστα πως μετά το survivor είδαν μεγαλύτερη δημοφιλία κάνει το μπάτζετ να ανεβαίνει κι άλλο...

Ήδη έχουν γίνει γνωστά μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα τα πρώτα 12 ονόματα που δέχτηκαν ή θα δεχτούν μέσα στις επόμενες ημέρες πρόταση και είναι "βόμβα". Εγώ ωστόσο, θα σας αποκαλύψω ακόμη δυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου τις οποίες θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's Blog του Youweekly.gr, πρόταση δέχτηκε και η Ξένια των Rec. Η Ξένια ήταν από τις παίκτριες που συζητήθηκε πολύ στο Survivor του 2018 και είχε δηλώσει πως πήρε πολύ καλά χρήματα από την συμμετοχή της.

Μια πρώτη συζήτηση λοιπόν με την Acun Media έγινε, ωστόσο ακόμη δεν έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν της προτείνουν καλά λεφτά δεν θα τη δούμε στο All Star, καθώς μην ξεχνάμε πως είχε εξομολογηθεί πως ταλαιπωρήθηκε με τα γυναικολογικά της.

Survivor All Star Ξένια Rec

Σύμφωνα επίσης με αποκλειστικές μου πληροφορίες, πρόταση δέχτηκε ακόμη μια πρώην πολυσυζητημένη παίκτρια, η οποία έχει χαθεί από την showbiz. Ήταν στην ομάδα των Μαχητών, δίμετρη και μοντέλο... Το όνομα της ακόμη δεν θα σας το αποκαλύψω καθώς θέλω να είμαι 100% σίγουρη για την πληροφορία. Βέβαια, ορισμένοι καταλάβατε για ποια μιλάω...