«Δεν έχω περάσει καλά...» - "Άφωνοι" με την αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην πρεμιέρα της Ελένης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχω περάσει καλά...» -

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 5/9, η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA και καλωσόρισε το κοινό και τους συνεργάτες της. Ένας ένας πήραν τον λόγο και σιγά σιγά άρχισαν να σχολιάζουν την πληθώρα εκπομπών και σειρών που θα υπάρχει αυτή τη σεζόν στην τηλεόραση.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκίνησε ήδη να γκρινιάζει κατά την άποψη των συναδέλφων του και επειδή εκείνοι τον πείραζαν ακόμη πιο πολύ γι' αυτό, ο ίδιος θέλησε να εξηγήσει τι συμβαίνει και για ποιο λόγο δεν έχει καλή διάθεση.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην πρεμιέρα της Ελένης

«Ελένη μου με όλο τον σεβασμό, ξέρεις πως σ' αγαπάω, αλλά δεν έχω περάσει καλά το καλοκαίρι. Έχω ταλαιπωρηθεί. Λοιπόν, εσείς θα την πληρώσετε», είπε χαρακτηριστικά.

«Τώρα δεν το πάλεψα καθόλου...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου για το «Secret» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να μιλήσει για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη την ώρα που ετοιμάζονται για την εκπομπή του MEGA -Αυτό είναι το νέο μέλος στο πάνελ.

«Έτσι όπως είναι σήμερα, είναι η Ελένη Μενεγάκη, δυο θέσεις κενές και η επόμενη μετά παρουσιάστρια. Η Ελένη κάνει μια άλλη τηλεόραση. Στη δουλειά μας είμαστε επαγγελματίες, για αυτό και πληρώνεσαι και βάζεις τα δυνατά σου. Έχω ταιριάξει σε καταστάσεις πολύ διαφορετικές από εμένα. Τώρα δεν το πάλεψα καθόλου. Έγινε αναίμακτα. Φέτος δεν ζορίστηκα. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά, ήταν αυτό που ήθελα, η εξέλιξη, το επόμενο βήμα».

Η δουλειά μας στην «Ελένη» αντιμετωπίζεται εντελώς διαφορετικά. Η παρουσιάστρια με την Ελένη Γελαλή, την αρχισυντάκτρια, κάθε μέρα δημιουργούν την εκπομπή στο μυαλό τους και η σκαλέτα καταγράφει αυτό που σκέφτονται οι «Ελένες». Αυτό είναι κάτι σαν χάρτης.

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Κι εσύ πρέπει να βρεις τη θέση σου και τον ρόλο σου. Να τα εκφράσεις. Η εκπομπή είναι ήδη έτοιμη στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη τη στιγμή που ξεκινάει χρονικά! Ξυπνάμε την ίδια ώρα περίπου, έχουμε μιλήσει γύρω στις 06:30 και έχουμε μια σκαλέτα και εσύ πασάρεις και μιλάς σαν να είναι μια χορογραφία, που ξέρεις που μπαίνεις, τι λες, πόσο μιλάς. Όλο αυτό είναι μια παράσταση που το σενάριο το φτιάχνει η Ελένη Μενεγάκη με την Ελένη Γελαλή».

Φυσικά και θα ήθελα να έχω μέλλον με την Ελένη. Για να το χαρείς αυτό, θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Τώρα έχω αρχίσει και πατάω στα πόδια μου».