Καμία σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου! Αυτή τη δουλειά κάνει ο αδερφός της, Νικήτας

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου! Αυτή τη δουλειά κάνει ο αδερφός της, Νικήτας

Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει ένα από τα πιο ενεργά προφίλ στο instagram καθώς μετρά πάνω από 1 εκατομμύριo followers. Έτσι, η γνωστή ηθοποιός δεν διστάζει καθημερινά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της μιας και αυτές τις ημέρες η ίδια έχει ταξιδέψει έως την Ιταλία όπου κάνει ένα μικρό tour.

Από την άλλη, η ίδια έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια παλιότερα έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό του οποίου του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Μπορεί οι γονείς της να χώρισαν όταν ήταν ακόμη και οι δυο αρκετά μικροί, ωστόσο οι σχέσεις που έχουν ακόμη οι γονείς τους αλλά και ως οικογένεια είναι πολύ καλές.

Το επάγγελμα του αδερφού της Αθηνάς Οικονομάκου, Νικήτα

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω τα δυο αδέρφια μοιάζουν ιδιαίτερα. Βέβαια, στον Νικήτα Οικονομάκο δεν αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας σε σχέση με την αγαπημένη του αδερφή αφού είναι μαθηματικός στο επάγγελμα, αλλά και επιχειρηματίας.

Αυτός είναι ο αδερφός της Αθηνάς Οικονομάκου
Instagram. athinao1konomakou

Πολύ λίγοι το γνωρίζουν - Τι δουλειά κάνει ο πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μαζί μία υπέροχη οικογένεια, με τα δύο παιδάκια τους, Μάξιμο και Σιέννα - Ηλέκτρα. Η αλήθεια είναι όμως πως η γνωστή ηθοποιός προέρχεται από μία εξίσου αγαπημένη οικογένεια.

Η ίδια με κάθε ευκαιρία που έχει, επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο, εκεί όπου διαθέτει ένα πανέμορφο σπίτι (δείτε το εδώ). Έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της καθώς και στον κούκλο αδερφό της (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία του).

Η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει λίγο μετά τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, είχε αποκαλύψει πως ο μπαμπάς της είναι καπετάνιος και μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στον γάμο της.

«Είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και πού θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στο γάμο.

Αθηνά Οικονομάκου μπαμπάς

Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα, όμως ως κόρη καπετάνιου έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μια συνθήκη που του είναι άγνωστη», είχε πει χαρακτηριστικά.