''Πιστεύω ότι αρέσω στον Ντάνο'' - Χαμός με τα προξενιά του Γκουντάρα στην Καινούργιου στον αέρα της «Super Κατερίνας»

Εκείνης της αρέσει;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Πιστεύω ότι αρέσω στον Ντάνο'' - Χαμός με τα προξενιά του Γκουντάρα στην Καινούργιου στον αέρα της «Super Κατερίνας»

Πρεμιέρα σήμερα για την «Super Κατερίνα» και μεταξύ των καλεσμένων βρέθηκε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε απευθείας σύνδεση από την αγαπημένη του Σκιάθο. Ο νέος συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Γρηγόρης Γκουντάρας φαίνεται πως έχει βαλθεί να την αποκαταστήσει, αφού την ρώτησε ευθέως για το πως βλέπει τον Ντάνο σαν άντρα, ενώ η ίδια αποκάλυψε και το αν είναι του γούστου της.

Ο ίδιος πάντως είχε άλλα πλάνα και περιορίστηκε στο να μιλήσει για την εμπειρία του μετά το Survivor, αλλά και για τις φήμες αναφορικά με το All Star, τις οποίες και έσπευσε να διαψεύσει για άλλη μια φορά.

Το προξενιό του Γκουντάρα στην Καινούργιου με τον Ντάνο

Προλογίζοντας τη συνέντευξη του Ντάνου στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε από τον συνεργάτη της την εξής ερώτηση:

«Είναι μόνος του; Μήπως ταιριάζετε; Αυτό είναι το στυλ σου;» της είπε ο Γρηγόρης.

«Πιστεύω ότι του αρέσω, αλλά εγώ δεν ξέρω αν είναι του στυλ μου» είπε η Κατερίνα.

«Ε, θα τον πάρω τηλέφωνο!» της απάντησε.

Όταν ολοκληρώθηκε η προβολή της συνέντευξης, ο Στέφανος έδωσε στην Κατερίνα ένα κουτάκι που περιείχε μύρο από τη μονή όπου πηγαίνει ο Ντάνος.

«Αν συμβεί κάτι με τον Ντάνο του χρόνου η εκπομπή θα ξεκινήσει με απολυτίκιο» της είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Σας είπε κανείς ότι είμαι ελεύθερη; Δεν με ρωτάτε αν γνώρισα κάποιον το καλοκαίρι;» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Αυτή την επιθυμία έχει από τον Γκουντάρα

Πριν ακόμη καλά καλά αρχίσουν να παρουσιάζουν τα πρώτα θέματα, η ίδια εξέφρασε μία επιθυμία της για τον συνάδελφό της, για μία παλιά του συνήθεια που την έκανε πολύ χαρούμενη κάθε φορά. Πιο συγκεκριμένα, του ζήτησε να της τρίβει το πόδι, όπως παλιά.

«Θα μου χαϊδεύεις το ποδαράκι, όπως παλιά, από κάτω; Θα μου το τρίβεις;», είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια, με εκείνον να της απαντάει γελώντας: «Μη τα λες, βλέπει και η γυναίκα μου, η Ναταλί».