Ευχάριστα νέα για τον Χρήστο Φερεντίνο - Ανακοινώθηκαν πριν λίγο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για τον Χρήστο Φερεντίνο - Ανακοινώθηκαν πριν λίγο

Για 7η σεζόν επιστρέφει σήμερα 5/9 το Deal μέσα από την συχνότητα του Alpha, για να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και να μοιράσει ακόμη περισσότερα κέρδη (δείτε το trailer που κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες). Στο τιμόνι της παρουσίασης παραμένει φυσικά και φέτος ο Χρήστος Φερεντίνος.

Η ανακοίνωση για το Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο

«Κάθε απόγευμα ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται παίκτες αποφασισμένους να νικήσουν τον τραπεζίτη και να κερδίσουν τα 60.000€. Γιατί στο «Deal» ένα κουτί μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!

Ποιος θα καταφέρει να κάνει το deal της ζωής του; Ποιος θα καταφέρει να αδειάσει το ταμείο του τραπεζίτη; Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή στις 17:45, η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο στον Alpha», ήταν η ανακοίνωση του σταθμού.

Στο πρώτο επεισόδιο παίζει η Άννα, καθηγήτρια φυσικής αγωγής από την Αρτέμιδα Αττικής, με στόχο να αποκτήσει το δικό της personal studio.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος ανακοινώνει ότι το παιχνίδι ξεκινά με διπλό 60άρι! Διπλές πιθανότητες επιτυχίας για την Άννα!Θα καταφέρει να νικήσει τον τραπεζίτη και να αδειάσει το ταμείο;

Εξωτερική φωτογραφία NDP

Στο μεταξύ ο παρουσιαστής πριν μερικές μέρες ήταν στην Πάρο με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρισκόταν στην Πάρο, εκεί όπου χαλαρώνει από έναν δύσκολο χειμώνα που είχε, μαζί με τις κορούλες και τον γιο της. Φυσικά, μιας και είναι ιδιαίτερα αγαπητή πάντα βρίσκει καλή παρέα στο νησί, με τους οποίους τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται.

Όταν λοιπόν, δεν πάει σε κάποια ανοργάνωτη παραλία, που δεν τη βλέπει κανένας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσει κάποιον γνωστό της από τη showbiz, όπως για παράδειγμα τον Χρήστο Φερεντίνο με τον οποίο έκανε την Παρασκευή 29/7 μια κοινή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.

Τσιμτσιλή - Φερεντίνος