''Δεν είχα βρακί να βάλω'' - Μεγάλη ατυχία για τον Τσιμιτσέλη και τη Γερονικολού στο Μπαλί

Το παραδέχτηκε στην Ελένη Μενεγάκη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν είχα βρακί να βάλω'' - Μεγάλη ατυχία για τον Τσιμιτσέλη και τη Γερονικολού στο Μπαλί

Μπορεί όλοι οι followers της Κατερίνας Γερονικολού και του Γιάννη Τσιμιτσέλη να ζήλεψαν με το εξωτικό τους ταξίδι στο Μπαλί, ωστόσο από ότι φαίνεται δεν είχε μόνο χαρές και διασκέδαση αλλά και ατυχίες. όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός σήμερα που βρέθηκε στην πρεμιέρα της «Ελένης». Συγκεκριμένα έχασαν τις βαλίτσες τους με αποτέλεσμα να έχουν έλλειψη σε βασικά αντικείμενά τους, όπως τα εσώρουχα.

Δράμα για τον Τσιμιτσέλη η απώλεια της βαλίτσας του στο Μπαλί

Ο ηθοποιός στη συνέχεια έκανε μια περιγραφή του απρόοπτου που του έτυχε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Μπαλί.

«Δεν είχα βρακί να φορέσω πέντε μέρες αυτό ήταν το σημαντικότερο όλων. Χάθηκαν οι βαλίτσες, η αεροπορική δεν τις έβγαλε ποτέ. Στείλαμε email στην εταιρεία και μας είπαν είμαστε σε αναζήτηση των βαλιτσών. Ήμασταν με μία ρόμπα επί δύο ημέρες» είπε.

«Είχε κάτι χάπια μέσα για θυροειδή, είχε εσώρουχα. Σημαντικά τα ρούχα αλλά σημαντικά και τα εσώρουχα. Θα κόψω μπανανιά να βάλω Ελένη μου;» είπε ο Τσιμιτσέλης χιουμοριστικά.

Έχασε τις βαλίτσες αλλά όχι και το χιούμορ του

Παρά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο Μπαλί με την σύντροφό του, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έχασε το χιούμορ του και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε σε μία έξτρα χιουμοριστική ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του, μέσα σε κάποια πισίνα, κρατώντας το κεφάλι του επιδεικτικά προσπαθώντας να το παίξει μοιραίος. Μάλιστα, παρέθεσε και μερικές οδηγίες για να μπορέσουν να ακολουθήσουν τα βήματά του όσοι δεν γνωρίζουν πως να τραβήξουν τόσο εντυπωσιακά "κλικ". Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν, καθώς αμέσως κατάλαβαν πως αστειυόταν και γέλασαν μαζί του.

«Λοιπόν οδηγίες για πετυχημένες φωτό στο ινσταγκραμ !!!!
1)χέρι στα βρεγμένα μαλλιά
2)χρειάζεστε μια πισίνα η μπανιέρα
3)λίγο σφίξιμο στους μυς
4)φωτογράφο με υπομονή
5)κινητό με κάμερα
6)Ίντερνετ
7) πιασάρικα χασταγκς
Και πατάς το οκ :-)
Α ξέχασα φωτό μπάι», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Γιάννης Τσιμιτσέλης