“Στα κανάλια που με παρακαλάνε να..." - Το δημόσιο άδειασμα του Snik στα social media

"Πληρώστε και θα έρθω”

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή instagram / Snik
Πηγή instagram / Snik

Μια σειρά από βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Snik, το απόγευμα της Δευτέρας 5/9 απευθυνόμενους στους τηλεοπτικούς σταθμούς που του ζητούν να τους παραχωρήσει μία συνέντευξη.

Μάλιστα, ο γνωστός τράπερ που προκάλεσε πολύ ντόρο μετά από ένα live του ζήτησε να ανεβεί το μπάτζετ.

Το βίντεο του Snik

«Όσο για τους καλούς μου φίλους στα κανάλια που με παρακαλάνε να τους δώσω συνέντευξη και με κακολογούν, να ανεβάσετε λίγο το μπάτζετ σας, να πληρώσετε, γιατί παίρνετε μόνο αυτούς που κόβουνε καρύδες και τους μπάτσελορς. Εντάξει; Άμα θέλετε να τα πούμε, χωρίς μοντάζ, πληρώστε και θα έρθω να σας τα πω, όπως πρέπει», είπε χαρακτηριστικά ο Snik μέσα από το αυτοκίνητό του.

«Άρχισε να παίζει κλωτσιές και μπουνιές» - Ασύλληπτες αποκαλύψεις για τον Snik στο live του

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με ξύλο το βράδυ της Τετάρτης 31/8 σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Κατερίνης κατά τη διάρκεια εμφάνισης του Snik. Πολλές και ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ακόμα περισσότερες εκείνες του κόσμου που είδε τις σκηνές τρόμου να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους ενώ υπήρξαν και τραυματίες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 2/9 στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», ο Φοίβος Παπαδάκης συνομίλησε με μία αυτόπτη μάρτυρα, η οποία σοκάρει με τη μαρτυρία της για τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της.

«Το περιστατικό έγινε γύρω στις 4.30. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε 5 λεπτά κι έχουν βγει πολλά σενάρια ή ότι του είχαν πετάξει παγάκι ή ότι κάποιος του είπε να τραγουδήσει τραγούδι του Light κι ένας μπράβος του Snik έφτυσε στα μούτρα αυτό το άτομο. Μετά αυτός πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι του μπράβου και έτσι κατέβηκε ο Snik και οι μπράβοι του κι άρχισαν να παίζουν μπουνιές.

Εγώ αυτό που είδα ήταν ότι όντως να φεύγει κάτι προς τη σκηνή, κατέβηκε ο Snik πρώτα κι άρχισε να παίζει κλωτσιές και μπουνιές με μία παρέα παιδιών γύρω στα 18-20 το πολύ. Μετά άρχισαν να φεύγουν καρέκλες από το πουθενά, κυρίως από την ομάδα του Snik. Ιδιαίτερα, ένας που βρισκόταν πάνω στη σκηνή έπαιρνε από τα τραπέζια μας τα μπουκάλια μας και τα πετούσε ανεξέλεγκτα προς το κοινό. Μία κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της. Ένας άλλος ήταν έξω λιπόθυμος.

Το σκηνικό συνεχίστηκε έξω, από όσα έμαθα. Έψαχναν για ένα ανήλικο 15-16 που είχε μία τρύπα στο κεφάλι από το μπουκάλι» είπε μεταξύ άλλων η κοπέλα.

TAGS