"Τα καλύτερα έρχονται..." - Η ανάρτηση της Καινούργιου μετά την πρεμιέρα της Super Κατερίνας

Η συγκινητική ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή instagram / Katerina Kainourgiou
Πηγή instagram / Katerina Kainourgiou

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 5/9 η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή της «Super Κατερίνα», μέσα από την συχνότητα του ALPHA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μάλιστα, η εκπομπή κατάφερε και έγινε πρώτο trend σε όλη της διάρκεια, καθώς το κοινό ενθουσιάστηκε τόσο με τη συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου όσο φυσικά και με την παρουσία του Αστέρη και της Αργυρώς στο πλατό.

Λίγο μετά το τέλος της Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει τοιν κόσμο για τη στήριξή του και τα μηνύματα που της έστειλε για αυτό και προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά την πρεμιέρα της

«Πόσο σας ευχαριστώ για σήμερα… Για την αγάπη σας …τα τόσο πολλά μηνύματα, τη στήριξη και την πάντα ζέστη αγκαλιά σας! Είμαστε ξανά εδώ κ κάθε πρωί γινόμαστε μια μεγάλη super παρέα! Σας αγαπώ πολύ, περιμένω πώς κ πώς το αυριανό μας ραντεβού στις 10:00… @superkaterinatv @alphatv

Περιμενω τα σχόλια σας για την πρεμιέρα μας … και stay tuned…τα καλύτερα έρχονται!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή instagram / Katerina Kainourgiou

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου στην πρεμιέρα του Super Κατερίνα

«Καλημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές! Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Έχουμε πάρα πολύ καλή διάθεση. Χαίρομαι πολύ που σας ξανασυναντώ, εύχομαι να είχατε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι. Ακόμη κι αν δεν είχατε, φιλοδοξώ να φτιάξουν όλα!

Σήμερα το πρωί ξύπνησα και βλέπω τον καιρό στην Αττική λίγο θλιμμένο, λέω δεν πειράζει εμείς θα σας φτιάξουμε τη διάθεση, όσο θλιμμένοι κι αν είστε.

Φέτος είμαι πάρα πολύ τυχερή και είναι μεγάλη μου η τιμή ότι οι συνεργάτες μου είναι πιο έμπειροι από μένα. Είναι εδώ για να στηρίξουν εμένα και την εκπομπή».