"Άναψε" φωτιές με το πράσινο αποκαλυπτικό σετάκι της - Ανέμελη στη Μύκονο η Ραμόνα Μοροσάνου

Οι αναρτήσεις της πρώην παίκτριας του Big Brother

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Τον τελευταίο καιρό, με τις φωτογραφίες της που αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλέπουμε πως είναι στα καλύτερά της, και περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί των ανέμων. Ο λόγος για την αγαπητή Ραμόνα Μοροσάνου την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother και από τότε μονοπωλεί το ενδιαφέρον καθώς είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Ακόμη μία λοιπόν ανάρτηση έκανε το βράδυ της Δευτέρας 6/9 και μας άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό ενώ τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία έπεφταν βροχή!

"Πανικός" με την ανάρτηση της Ραμόνας Μοροσάνου

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια επέλεξε να μοιραστεί με το διαδικτυακό της κοινό φωτογραφίες εκ των οποίων στην μία ποζάρει στα σοκάκια του νησιού φορώντας το εντυπωσιακό πράσινο σετ της.

 Ανέμελη στη Μύκονο η Ραμόνα Μοροσάνου

Πηγή φωτογραφιών: Instagram Ραμόνα Μοροσάανου

Είχε σχέση με παίκτη του Survivor

Μια άγνωστη «λεπτομέρεια» για την προσωπική ζωή της Ραμόνας του «Big Brother» είδε το φως της δημοσιότητας. Μια λεπτομέρεια που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη. Όπως έγινε γνωστό, η ρουμανικής καταγωγής παίκτρια υπήρξε ζευγάρι με έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του πρώτου «Survivor», ο οποίος φημίζεται για τις κατακτήσεις του.

Ποιος είναι αυτός; Ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Δείτε τους μαζί:

Ραμόνα  Σπαλιάρας Big Brother σχέση

«Το Big Brother είναι ο βασιλιάς των ριάλιτι. Έχουν βάλει ανθρώπους που έχουν έντονες διαφορές, πράγμα που σίγουρα θα προκαλέσει ίντριγκες και καβγάδες. Και γενικά θα έχει ενδιαφέρον. Τον Δημήτρη Πυργίδη τον γνωρίζω αρκετά χρόνια. Είναι ένα παιδί έξω καρδιά, με ιδιαίτερο στυλ. Τη Ραμόνα τη γνωρίζω. Είναι φίλη μου. Γενικά δε μιλάω για τα προσωπικά μου. Η Ραμόνα είναι ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί», είχε δηλώσει ο ίδιος.