"Πονούσα κάθε μέρα που ξυπνούσα..." - Η αποκάλυψη της Βίσση για τον άσχημο καβγά με τον Καρβέλα

Δεν το γνώριζε κανείς...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” έδωσε η κορυφαία τραγουδίστρια Άννα Βίσση (δείτε εδώ την ενόχλησή της με ερώτηση δημοσιογράφου) και μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά μίλησε για έναν άγνωστο καβγά με τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο όμως, διατηρούν άψογες σχέσεις, καθώς πάντα παραμένουν οικογένεια.

Η αποκάλυψη της Άννας Βίσση για τον Καρβέλα

«Μία δύσκολη στιγμή ήταν που μάλωσα με τον Νίκο και κάναμε δύο χρόνια να μιλήσουμε. Ήταν η πιο στενάχωρη περίοδος στη ζωή μου. Πονούσα κάθε μέρα που ξυπνούσα, αλλά ήμουν εγωίστρια. Μας έκανε καλό αυτό όμως, γιατί όταν ξανά συναντηθήκαμε ήταν συγκινητικό, ανανεωτικό, βρήκαμε καινούργια πράγματα να πούμε», είπε αρχικά και συνέχισε

«Εγώ πήρα τον Νίκο να τα βρούμε. Η Σοφία και μιλούσε στον πατέρα της και σε μένα. Γιατί μας έβλεπε και τους δύο πολύ στεναχωρημένους».

Οι πρώτες δηλώσεις της για το νεογέννητο γιο του Καρβέλα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε η Άννα Βίσση. Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για τον Νίκο Καρβέλα. Αναφέρθηκε στο νεογέννητο γιο του, αλλά και στα άσχημα σχόλια που γράφτηκαν για την ροκ εμφάνιση του στο γήπεδο στα 70 του.

«Θα έπρεπε να χαίρονται που ο Νίκος είναι ένας τέτοιος άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά με χαμόγελο. Οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο τους και κάνουν κολλητή παρέα.

Οι δηλώσεις της Βίσση για το νεογέννητο γιο του Καρβέλα λοιπόν ήταν: «Πολύ ωραία μου άρεσε πολύ. Είναι μια χαρά το παιδί όταν έρχεται στη ζωή. Προς το παρών δεν του μοιάζει. Είναι πολύ μικρό ακόμα», αποκάλυψε για τον Καρβέλα Junior.