«Δεν είναι ωραίο!» - Η φανερή ενόχληση της Άννας Βίσση σε ερώτηση για την Βανδή και τον Μπισμπίκη

Δεν βρήκε σωστή την ερώτηση...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν είναι ωραίο!» - Η φανερή ενόχληση της Άννας Βίσση σε ερώτηση για την Βανδή και τον Μπισμπίκη

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, πέτυχε το πρωί της Κυριακής 4/9 την κορυφαία τραγουδίστρια Άννα Βίσση, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν φύγει για την Κύπρο, και πρόλαβαν να τις "ξεκλέψουν" ορισμένες δηλώσεις για πολλά και διάφορα άτομα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το νεογέννητο μωράκι του Νίκου Καρβέλα, αλλά ελαφρά ενοχλήθηκε όταν ερωτήθηκε για την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ενόχληση της Άννας Βίσση

«Μην πάμε σε τόσο προσωπικά πράγματα, δεν είναι ωραίο. Πείτε μου κάτι άλλο. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία των άλλων» απάντησε θέλοντας φανερά να αλλάξει θέμα συζήτησης μιας και ποτέ δεν σχολιάζει τίποτα για τα προσωπικά κανενός.

Καμία σχέση με την τέχνη - Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της

Μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες είναι αναντίρρητα η Άννα Βίσση, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της μουσικής 1973, σε ηλικία 16 ετών, όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI.

Βέβαια, η απόφαση της να ασχοληθεί με το τραγούδι ήταν καθαρά δική της και δεν επηρεάστηκε από τους γονείς της, μιας και εκείνοι δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη σχέση με την τέχνη ενώ μεγάλωσε με την αδερφή της απλά, σε ένα χωριό κοντά στη Λάρνακα της Κύπρου.

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της Άννας Βίσση

Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος στη Λάρνακα. Η Άννα είναι η δεύτερη από τις τρεις κόρες της οικογένειας. Στην ηλικία των έξι ετών ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου, λαμβάνοντας δίπλωμα. Την περίοδο αυτή έδινε συναυλίες στην κυπριακή επαρχία τραγουδώντας ενώ η αδερφή της, Λία, έπαιζε πιάνο. Έτσι έγιναν γνωστές ως οι "Αδερφές Βίσση" (δείτε εδώ αποκλειστικές τους φωτογραφίες).

Το 1970, η δημοτικότητα της δεκατριάχρονης Άννας Βίσση στην Κύπρο μεγάλωσε, με τη συμμετοχή της σε έναν τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο.

Οι παραπάνω διακρίσεις έπεισαν τους γονείς της για το ταλέντο της. Έτσι το 1973 με πρωτοβουλία της μητέρας της, Σοφίας, ο Νέστορας Βίσσης έκλεισε το μαγαζί του στην Κύπρο και ολόκληρη η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα. Τον Σεπτέμβριο του 1973 η οικογένεια Βίσση έμενε στη συνοικία της Νέας Κυψέλης. Η τότε 16 ετών Άννα, συνέχισε το Γυμνάσιο στην Αθήνα, τραγουδώντας τα βράδια σε μπουάτ στην Πλάκα και ηχογράφησε στη δισκογραφική εταιρεία MINOS τα δύο πρώτα της τραγούδια, έχοντας ήδη περάσει από ακρόαση και υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία.

Σπούδασε στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της Άννας Βίσση

Φωτογραφίες NDP