Άννα Βίσση: Καστανή και με γλυκό χαμόγελο η μεγαλύτερη αδερφή της, Λία - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Καστανή και με γλυκό χαμόγελο η μεγαλύτερη αδερφή της, Λία - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Άννα Βίσση μπορεί να είναι πασίγνωστη ωστόσο όσο αναφορά την προσωπική της ζωή τραγουδίστρια προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Βέβαια, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Κάτι που ίσως οι λιγότεροι γνωρίζουν για την ίδια είναι πως πέρα από την Νίκη Βίσση η οποία είναι αδερφή της, έχει και μια μεγαλύτερα την Λία. Να τονίσουμε πως είναι επίσης τραγουδίστρια και στιχουργός, ωστόσο αποφεύγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα, οι δυο αδερφές στο ξεκίνημά τους έγιναν γνωστές καθώς η Λία συνόδευε την Άννα στο πιάνο με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετά γνωστές στην Κύπρο ως "Αδερφές Βίσση".

Αυτή είναι η κούκλα μεγαλύτερη αδερφή της Άννας Βίσση

Η αδερφή της Άννας Βίσση, Λία
Αυτή είναι η αδερφή της Άννας Βίσση

Άλλαξε ήπειρο η Βίσση για χάρη της κόρη της - Το δημόσιο μήνυμα της τραγουδίστριας

Η Άννα Βίσση είναι χωρίς αμφιβολία εθνική σταρ αφού η καριέρα της μετράει πάρα πολλά χρόνια και η φωνή της έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας κατά πολύ. Την περίοδο αυτή βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία και η χάρη της έχει φτάσει μέχρι την Αμερική.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται συνεχώς στιγμές από το μεγάλο αυτό ταξίδι παράλληλα όμως έκανε ένα story, με το οποίο έδειξε πως η οικογένεια της μπορεί να την κάνει πιο ευτυχισμένη από οτιδήποτε άλλο.

Μπορεί λοιπόν να έχει την καλύτερη θέα από την Αμερική αλλά το γεγονός πως είδε την κόρη της και τα εγγόνια της ξεπερνάει κάθε τι άλλο. Είναι γνωστό πως η Σοφία Καρβέλα μένει στην Αμερική με τα παιδιά της και έχει μια μοναδική σχέση με τη μαμά της, τόσο ιδιαίτερη που τις περνάει κανείς και για φίλες, ειδικά μετά το δημόσιο προξενιό της στυλίστριας προς εκείνη.

Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης της Άννας Βίσση για την Σοφία Καρβέλα

«Όμως η καλύτερη θέα ήταν που είδα τη Σοφία, τον Νίκο και τον Νέστορα απόψε», έγραψε η Άννα Βίσση.

Άννα Βίσση