«Όταν είσαι φίλος και με...» - Ο Μπιμπίλας ξεκαθαρίζει τη θέση του για την κόντρα Σεφερλή και Κακλέα

Όσα αποκάλυψε στο Super Κατερίνα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Όταν είσαι φίλος και με...» - Ο Μπιμπίλας ξεκαθαρίζει τη θέση του για την κόντρα Σεφερλή και Κακλέα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, το πρωί της Δευτέρας 5/9 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, για να μιλήσει για τις υποθέσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη και πολλά άλλα (μάλιστα πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό το εξώδικό του στον Αλέξη Κούγια) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε γίνει μεταξύ Γιάννη Κακλέα και Μάρκου Σεφερλή.

Η αποκάλυψη του Μπιμπίλα για την παρεξήγησή τους

«Είμαι φίλος και με τους δύο, οπότε η συγγνώμη μεταφέρθηκε μέσω εμού. Όταν είσαι φίλος και με τους δύο κάποια στιγμή κάνεις και τη γέφυρα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και δεν θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω στο συγκεκριμένο θέμα καθώς είναι λεπτή η θέση του.

"Έσπασε" τη σιωπή του για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Μάγκα

Το πρωί της Δευτέρας 29/8 ο Σπύρος Μπιμπίλας παρευρέθηκε στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και μεταξύ άλλων, μίλησε για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας της αναγγελίας του θανάτου του Γιώργου Μάγκα, η οποία δεν ήταν αληθινή.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ τόνισε, λοιπόν, πως δεν πρόκειται για δικό του λάθος και ζήτησε για άλλη μία φορά συγγνώμη, εκπληρώνοντας και την επιθυμία του καλλιτέχνη. Ωστόσο, επισήμανε πως δεν θα αφήσει να περάσει έτσι απλά το γεγονός πως οι δημοσιογράφοι και διάφοροι άλλοι τον "έκραξαν" τόσο άσχημα.

«Αυτή η στραβοτιμονιά δεν προέρχεται από εμένα. Και αυτό είναι για να δείξουμε ότι η δημοσιογραφία δεν είναι πάντα καθαρή. Είναι και κίτρινη.

Όταν κάποιος δημοσιογράφος, λοιπόν, δημοσιεύει από λάθος του έναν θάνατο, επειδή είχε πεθάνει ένας ξάδερφος του Γιώργου Μάγκα...μπερδεύτηκε ο άνθρωπος, το γράφει, χωρίς να το ψάξει, εγώ το βλέπω, αφού το βλέπω από δημοσιογράφο, δεν είμαι εγώ ο Σέρλοκ Χόλμς για να ψάχνω τις πηγές του και μετά η κίτρινη δημοσιογραφία με έκανε πρωτοσέλιδο του στυλ "το κοράκι ο Μπιμπίλας που πέθανε τον Μάγκα"», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όλοι αυτοί να ξέρουν ότι εγώ θα απαντήσω, δεν θα το αφήσω έτσι. Βεβαίως και ζήτησα συγγνώμη, διότι δεν προερχόταν από εμένα το λάθος»

Στο τέλος, όμως, απολογήθηκε για μία ακόμη φορά, εξηγώντας πως όλα είναι εντάξει μεταξύ τους: «Ζητώ συγγνώμη και δημόσια από αυτόν τον πολύ αξιαγάπητο άνθρωπο. Εγώ τον εκτιμώ τόσο πολύ αυτόν τον άνθρωπο».