«Η πρώτη μέρα ήταν...» - Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού μετά την πρεμιέρα του Πρωινού

Μίλησε με την Σκορδά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Η πρώτη μέρα ήταν...» - Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού μετά την πρεμιέρα του Πρωινού

Την Τρίτη 6/9 το νέο και πλήρως ανανεωμένο ''Πρωινό'' βγήκε στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της παρουσίασης να λέει καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό, μαζί φυσικά με τη δημοσιογραφική του ομάδα.

Στη συνέχεια, της εκπομπής ο ίδιος καλωσόρισε την Δούκισσα Νομικού, η οποία επέστρεψε στον σταθμό, από όπου ξεκίνησε. Η ίδια μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε την Τρίτη 6/9 στο Mega Kαλημέρα, μίλησε για τη νέα της αρχή, για τι συναίσθημα δηλαδή της επαναφορά της αλλά και για το αν έχει μιλήσει με τη Φαίη Σκορδά.

Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για την πρώτη ημέρα στο ''Πρωινό''

«Μου άρεσε, ήταν καλύτερα από ότι περίμενα, η καρδιά ήταν στη θέση της. Το σκέφτηκα πολύ και αφού το αποφάσισα είπα να το χαρώ. Χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτήν την ομάδα, την πολύ δεμένη, την πολύ πετυχημένη και πιστεύω, πως θα περάσουμε πολύ ωραία».

«Όχι, δεν έχω μιλήσει με τη Φαίη Σκορδά».

Ο τρόπος που ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε στο πλατό του «Πρωινού» την Δούκισσα Νομικού

Πως και πως περίμεναν να δουν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό» μετά από την ηχηρή αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 μετά από 9 χρόνια. Όπως παρακολουθήσαμε, ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε μόνος χωρίς να είναι δίπλα του η Δούκισσα Νομικού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11:20 ο γνωστός παρουσιαστής υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής την Δούκισσα Νομικού όπου μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες στον ΑΝΤ1 Δούκισσα». Από την άλλη, η ίδια η οποία έλαμπε από την χαρά της δεν δίστασε να αναφέρει:

«Καλημέρα και από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά, νιώθω ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου εδώ στον ΑΝΤ1. Το ξέρω πως με αγαπάτε. Καλημέρα και σε εσάς από το σπίτι. Χαίρομαι πολύ που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας»

«Επειδή ρωτάνε όλοι. Πες γιατί δε θα είσαι από την αρχή στην εκπομπή» τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με την παρουσιάστρια να απαντά με χιούμορ: «Γιατί δε θέλω να σε βλέπω από τις 9:50. Δε θα το αντέχω».