«Είχαμε μιλήσει και με τη Φαίη...» - Η αποκάλυψη της Μπαρμπαρίγου για την μεγάλη επιστροφή στο Πρωινό

Όσα αποκάλυψε η γνωστή σεφ

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχαμε μιλήσει και με τη Φαίη...» - Η αποκάλυψη της Μπαρμπαρίγου για την μεγάλη επιστροφή στο Πρωινό

Η γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μετά την μεγάλη επιστροφή της στο Πρωινό και την πρεμιέρα του την Δευτέρα 5/9, μίλησε και έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών που την πέτυχαν στο εστιατόριό της στο Κολωνάκι μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής.

Η ίδια πάντα ευγενική και με μεγάλο χαμόγελο, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αλλά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό ενώ παράλληλα είχε δεχτή πρόταση και από την Φαίη Σκορδά.

Όσα ανέφερε στους δημοσιογράφους η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

«Δεν είχα μεγάλη δυσκολία να πάρω τη σωστή απόφαση. Η προσέγγιση έγινε από τον ΑΝΤ1 και με πολλή χαρά συζητήσαμε. Άλλωστε ήμουν πολλά χρόνια εκεί. Είχαμε μιλήσει και με τη Φαίη Σκορδά για να είμαι στη νέα της εκπομπή».

 Η αποκάλυψη της Μπαρμπαρίγου για την μεγάλη επιστροφή στο Πρωινό

«Η πρώτη μέρα ήταν καλύτερα από ό,τι περίμενα, δεν έχω μιλήσει με τη Φαίη»

Την Τρίτη 6/9 το νέο και πλήρως ανανεωμένο ''Πρωινό'' βγήκε στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της παρουσίασης να λέει καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό, μαζί φυσικά με τη δημοσιογραφική του ομάδα.

Στη συνέχεια, της εκπομπής ο ίδιος καλωσόρισε την Δούκισσα Νομικού, η οποία επέστρεψε στον σταθμό, από όπου ξεκίνησε. Η ίδια μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε την Τρίτη 6/9 στο Mega Kαλημέρα, μίλησε για τη νέα της αρχή, για τι συναίσθημα δηλαδή της επαναφορά της αλλά και για το αν έχει μιλήσει με τη Φαίη Σκορδά.

«Μου άρεσε, ήταν καλύτερα από ότι περίμενα, η καρδιά ήταν στη θέση της. Το σκέφτηκα πολύ και αφού το αποφάσισα είπα να το χαρώ. Χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτήν την ομάδα, την πολύ δεμένη, την πολύ πετυχημένη και πιστεύω, πως θα περάσουμε πολύ ωραία».

«Όχι, δεν έχω μιλήσει με τη Φαίη Σκορδά».