Δεν γνώριζαν ότι τους τραβούσε η κάμερα - Τι συνέβη με Ζουγανέλη και Δημητρίου στα παρασκήνια της συναυλίας της (Βίντεο)

Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες πως παίρνουν διαζύγιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν γνώριζαν ότι τους τραβούσε η κάμερα - Τι συνέβη με Ζουγανέλη και Δημητρίου στα παρασκήνια της συναυλίας της (Βίντεο)

Τις τελευταίες ημέρες έντονες ήταν οι φήμες πως η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου μετά από περίπου δυο χρόνια από τον παραμυθένιο γάμο τους στις Σπέτσες χωρίζουν (δείτε εδώ). Η τραγουδίστρια φέτος το καλοκαίρι είχε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού η καλοκαιρινή της περιοδεία ήταν πολύ απαιτητική, ενώ ο δικηγόρος έλεγαν πως πέρασε μόνο του με φίλους τα γενέθλια του.

Την ώρα λοιπόν που οι φήμες αυτές οργίαζαν, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, βρέθηκε στην συναυλία που έδωσε η Ελεονώρα με τον Αντώνη Ρέμο. Ωστόσο, η κάμερα δεν τράβηξε μόνο τις δηλώσεις τους...

Τα πλάνα με Ζουγανέλη και Δημητρίου

Συγκεκριμένα, απαθανάτισε της τραγουδίστρια με τον σύζυγό της πίσω από την σκηνή, στα παρασκήνια να κάθονται μαζί και να απολαμβάνουν την συναυλία. Μάλιστα, στο τέλος φάνηκε να φεύγουν μαζί.

Να σημειωθεί πως για το φημολογούμενο διαζύγιο τους, μίλησε και ο πατέρας της Ελεονώρας, Γιάννης Ζουγανέλης.

Πλάνα από το ζευγάρι στα παρασκήνια της εκπομπής πρόβαλλε και η εκπομπή Happy Day.

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες καθώς έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αφού μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν να ακούν τις επιτυχίες της. Μάλιστα, σε μια από τις πιο πρόσφατες συναυλίες της είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η γνωστή καλλιτέχνιδα προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή καθώς θέλει να απασχολεί το κοινό της μόνο για τα επαγγελματικά της. Μάλιστα, αυτό που γνωρίζουν λίγοι είναι η αληθινή καταγωγή της.

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1983, με καταγωγή από τη Νάξο και τη Μύκονο. Είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη. Από πολύ μικρή ηλικία συμμετείχε ως ηθοποιός σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και ως τραγουδίστρια σε παιδικά τραγούδια.

Το 2004 έκανε πρώτο της επαγγελματικό βήμα στο χώρο του τραγουδιού με τη συμμετοχή της στη Δεύτερη Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου, όπου και διακρίθηκε. Στο πλαίσιο του ίδιου διαγωνισμού, συμμετείχε στον δίσκο "Δεύτερη Ακρόασης της Μικρής Άρκτου" με τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Κώστα Τσίρκα, Μαρίας Πολυδούρη και Μιλτιάδη Σελητσανιώτη.