«Θεωρώ δεδομένο ότι οφείλουν να...» - Η Γερονικολού μιλά ανοιχτά για την συνεργασία Τσιμιτσέλη και Λασκαράκη

Όσα αποκάλυψε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θεωρώ δεδομένο ότι οφείλουν να...» - Η Γερονικολού μιλά ανοιχτά για την συνεργασία Τσιμιτσέλη και Λασκαράκη

Μετά από την επιστροφή τους από τις μαγευτικές διακοπές τους στο Μπαλί, όπου μεταξύ άλλων είχαν και τα απρόοπτά τους, η Κατερίνα Γερονικολού έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day μιλώντας για όλα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

Όσα ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού

«Η σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” είναι ένας ύμνος στη ζωή. Όλοι με ρωτάνε τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά δεν λέω ποτέ. Δεν είμαι αρρωστοφοβική, αλλά μετά τον κορωνοϊό, όταν θέλουν να με φιλήσουν, πάω να τραβηχτώ στην αρχή. Σαν ζευγάρι με τον Γιάννη δρούμε σύμφωνα με τη στιγμή. Δεν μας ταιριάζει να κάνουμε μαζί εκπομπή γιατί μπροστά από τις κάμερες μαζί είμαστε λίγο αμήχανοι. Τα πάντα στη ζωή είναι εφήμερα και ζούμε το σήμερα»

«Ο Γιάννης με τη Βάσω έχουν ένα παιδί και το μεγαλώνουν μαζί. Δηλαδή, θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερη επαφή και η συνεργασία σε κάτι τέτοιο παρά σε μια σειρά. Οπότε, θεωρώ δεδομένο ότι οφείλουν να έχουν καλή σχέση και συνεργασία και απλά τώρα προέκυψε και κάτι επαγγελματικό. Δεν συζητήσαμε κάτι, είναι μες τη ζωή του η πρώην γυναίκα του γιατί έχουν μαζί ένα παιδάκι».

H αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το γάμο και το ενδεχόμενο παιδιού

Μια συνέντευξη εφ'όλης της στην εφημερίδα Real Life παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Βάσω Λασκαράκη μετά το διαζύγιο τους, αλλά και για το ενδεχόμενο γάμου και δεύτερου παιδιού.

Ο ηθοποιός εδώ και περίπου 3 χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα με την επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Γερονικολού με την οποία έχουν συνεργαστεί και σε πολλές ταινίες αλλά και σειρές.

Ο γάμος είναι ένα θέμα επίκαιρο στη δική σου φάση;

Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Θες να μου βάλεις ιδέα; (γέλια).

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα...

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη για γάμο.

Η επιθυμία να αποκτήσεις δεύτερο παιδί;

Όπως είπα, δεν έχω πρόγραμμα γενικότερα στη ζωή μου. Το ίδιο θα απαντήσω και εδώ. Έτσι λειτουργώ και σε αυτόν τον τομέα. Δεν προγραμματίζω δεν λέω «τώρα θα κάνω παιδί». Αν είναι να έρθει, θε να΄ρθει.