''Εγώ με νάρθηκα, ο φίλος μου με ράμματα και κάταγμα'' - Ο Κωστέτσος περιγράφει καρέ καρέ τη στιγμή της επίθεσης

Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Εγώ με νάρθηκα, ο φίλος μου με ράμματα και κάταγμα'' - Ο Κωστέτσος περιγράφει καρέ καρέ τη στιγμή της επίθεσης

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησε όλη η Ελλάδα την επίθεση που περιέγραψε ότι δέχτηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος μαζί με ένα φίλο του στην Πλατεία Συντάγματος. Ο γνωστός σχεδιαστής προσπαθεί να συνέλθει ακόμα από το σοκ και περιγράφει με λεπτομέρειες στην κάμερα του Happy Day τη στιγμή της επίθεσης, ενώ αποκαλύπτει και πόσα τραύματα αποκόμισαν.

Στον τόπο του εγκλήματος ο Κωστέτσος - Περιγράφει τη στιγμή της άνανδρης επίθεσης

«Εδώ πάνω στα σκαλιά κατέβαινα και έγινε το πρώτο πέσιμο σε μένα. Φεύγει το πρώτο μπουκάλι προς εμένα και πέφτω πάνω στο πλατύσκαλο. Θα μπορούσα με χειρότερο πέσιμο να έχω σπάσει το σαγόνι μου και τα πάντα. Τον φίλο μου τον έριξαν από μεγαλύτερο ύψος και έπεσε πιο άσχημα.
Ήταν αιώνας δεν ήταν δευτερόλεπτα λες και έβλεπα κινηματογραφική ταινία. Σοκ! Τρόμος γιατί δεν ξέραμε τι θα έρθει μετά από αυτό, όλο αυτό το μπουλούκι που είχε μαζευτεί, λέω θα μας βρούνε..

Αναπολώ τις εποχές του 2008 με τους ειδικούς φρουρούς που πήγαιναν πάνω κάτω. Θα μπορούσαν να με μαχαιρώσουν. Ευτυχώς είχα την τσάντα μου μπροστά. Πήγαμε στο 401, έβαλα νάρθηκα. Ο φίλος μου έπαθε κάταγμα στη λεκάνη και του έκαναν 16 ράμματα στο πρόσωπο».

''Δυστυχώς για εμάς είμαστε Έλληνες'' - Δηλώνει για την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργός καθώς θέλησε να γνωστοποιήσει ο Βασίλειος Κωστέτσος πως έπεσε θύμα επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας από ανήλικους πορτοφολάδες. Να τονίσουμε πως δεν ήταν μόνος του αλλά μαζί με έναν φίλο του ο οποίος δέχτηκε και εκείνος επίθεση.

Συγκεκριμένα ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τοποθετήθηκε με μια μακροσκελή ανάρτηση για τα όσα βίωσε. Μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ένας διαφορετικός Αύγουστος πέρασε……! Εκτός από ζεστές μέρες θάλασσα και μεζεδάκια σε παραλιακά ταβερνάκια που τον χαρακτηρίζει μου άφησε και μια άλλη γεύση… δυστυχώς την γεύση του «τρόμου».

Με την ευτυχή είδηση για τον τουρισμό μας… την έλευση εκατομμυρίων τουριστών σε μια Ελλάδα όμως απροετοίμαστη χωρίς υποδομή προστασίας τους αλλά απροστάτευτοι στο Κέντρο της Αθήνας Πόσο μάλλον δίπλα στην Ελληνική Βουλή 21:00 ώρα το βράδυ και όχι σε κανένα απόμερο στενάκι να βρίσκεσαι στο έλεος ανηλίκων πορτοφολάδων και επίδοξων δολοφόνων.

Σοκαριστικό λυπηρό!…. Αποτέλεσμα Μπενάκης Βγενάκης….! Βέβαια αν ήμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις….. Δυστυχώς για μας είμαστε Έλληνες οπότε….σιγά καλέ…τι έγινε τώρα…. Όταν με ρωτάνε δε!!!….όλα καλά; Απαντώ, Ευτυχώς Ζούμε».