«Κάναμε μερικές εσωτερικές αλλαγές...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για το Open Weekend μετά την πρεμιέρα

«Δεν γίνεται να τις ξέρει ο κόσμος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάναμε μερικές εσωτερικές αλλαγές...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για το Open Weekend μετά την πρεμιέρα

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Ελένη Τσολάκη έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή Open Weekend στο κανάλι του OPEN και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε εκεί για να αποκτήσει μερικές δηλώσεις από την παρουσιάστρια. Την Τρίτη 6/9, λοιπόν, προβλήθηκαν οι δηλώσεις της στον ALPHA.

Η ίδια αποκάλυψε πως πραγματοποιήθηκαν κάποιες αλλαγές πίσω από τις κάμερες όσον αφορά τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την εκπομπή, ενώ εξήγησε πως αυτό που επιθυμεί είναι να συνεργάζεται καλά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, έτσι ώστε όλα να κυλούν ήρεμα, παρά το άγχος που μπορεί να υπάρχει για τα νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη

«Κάναμε μερικές εσωτερικές αλλαγές θα έλεγα, που δεν γίνεται να τις ξέρει ο κόσμος. Δηλαδή, είχαμε μία αλλαγή στον αρχισυντάκτη, αλλαγή στον σκηνοθέτη, που είναι για εμάς τους πίσω βασικά κομμάτια. Ένα γενικότερο refresh, η ομάδα παραμένει ίδια», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να είναι όλη η ομάδα ενωμένη, γιατί ο ένας έχει να συνεισφέρει στον άλλο σε ένα θέμα».

«Αυτό που έχει ανάγκη ο κόσμος είναι ένα χαμόγελο, λίγο μία δόση αισιοδοξίας, λίγο μία διαφορετική ματιά στα πράγματα πιο χαρούμενη», κατέληξε.

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η παρουσιάστρια στην πρεμιέρα του Open Weekend

Το πρωί του Σαββάτου (3/9) η εκπομπή «Open Weekend» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN όπου η Ελένη Τσολάκη για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν καλημέρισε τους αγαπημένους της τηλεθεατές.

Μπορεί η περυσινή σεζόν να είναι αρκετά δύσκολη για την ίδια μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε να μην ήταν και τόσο ικανοποιητικά ωστόσο ο σταθμός αποφάσισε πως θα συνεχίσει και φέτος. Μάλιστα, η ίδια ήταν άκρως ανανεωμλενο όπως και το πλατό της εκπομπής. Ωστόσο, τί νούμερα τηλεθέασης σημείωσε στην πρεμιέρα της;

Ελένη Τσολάκη

Το πρωί της Κυριακής (4/9) τα μηχανάκια της AGB ανακοίνωσαν πώς τα πήγαν τα προγράμματα των σταθμών. Έτσι, η εκπομπή του OPEN σε δυναμικό κοινό σημείωσε 9,3% στην πρεμιέρα.