Περπατούσαν χωριστά αλλά έκατσαν πλάι πλάι - Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Μαρκουλάκη και την Βαρδινογιάννη

Που βρέθηκαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία NDP
Φωτογραφία NDP

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη εδώ και πολλά χρόνια ζουν έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχουν καταφέρει από την αρχή της σχέσης τους να την κρατήσουν εκτός media με σκοπό να την προστατεύσουν και τελικά τα κατάφεραν.

Το ζευγάρι κάνει σπάνιες δημόσια εμφανίσεις, ενώ ελάχιστες είναι οι φορές που ο ηθοποιός έχει αναφερθεί στη σχέση τους. Η επιχειρηματίας στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με πολύ γνωστό τραγουδιστή.

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση Βαρδινογιάννη - Μαρκουλάκη

Χρυσή Βαρδονογιάννη και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης το βράδυ της Δευτέρας 5/9 βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος. Μπορεί αρχικά να περπατούσαν χωριστά ο ένας από τον άλλον για να μην δώσουν τροφή για σχόλια, ωστόσο, έκατσαν στη θέση τους πλάι πλάι.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Χρυσή Βαρδινογιάννη

Τι ανέφερε δημοσίευμα για το γάμο τους

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και όπως έλεγαν όσοι τους ξέρουν, παραμένουν πάρα πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Τόσο που κάποια στιγμή αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Κάτι που δεν αποδείχθηκε απλό...

Όπως ανέφερε δημοσίευμα του περιοδικού ciao, κάποιες πηγές είπαν πως το ζευγάρι είχε ήδη κανονίσει τις λεπτομέρειες και είχαν μεταξύ τους βρει την ημερομηνία! Γιατί, λοιπόν, δεν έγινε ο γάμος; Πολύ κοντινές πηγές στο ζευγάρι επιβεβαίωναν ότι πράγματι ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν σε γάμο και μάλιστα άμεσα αλλά τελικά αποφάσισαν να αναβάλουν το μυστήριο!

Και ο λόγος όπως είχαν πει είναι ότι μετά από συζητήσεις μεταξύ τους αλλά και με τον πατέρα της Χρυσής, αποφάσισαν να μην βιαστούν καθώς το διαζύγιο της τότε με το Νίνο ήταν ακόμα σχετικά νωπό. Με δεδομένη τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε από αυτό το χωρισμό και το γεγονός ότι θέλει όλα να κυλάνε ήρεμα στη ζωή της, ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει και με την ανάλογη ηρεμία τα παιδιά της, η Χρυσή συμφώνησε ότι ίσως είναι καλύτερα να περιμένουν ακόμα λίγο έτσι καθώς άλλωστε και τίποτα δεν τους βιάζει!