''Γλίτωσα από τον καρκίνο για να πάθω αυτό'' - Συγκλονίζει η Μάγδα Τσαγγάνη μετά την έκρηξη στην πολυκατοικία της

Μένει σε φίλους μέχρι να βρεθεί μια λύση

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Γλίτωσα από τον καρκίνο για να πάθω αυτό'' - Συγκλονίζει η Μάγδα Τσαγγάνη μετά την έκρηξη στην πολυκατοικία της

Ένα από τα πιο ηχηρά γεγονότα των ημερών ήταν η έκρηξη που έγινε σε κατάστημα επί της Αχαρνών από φυάλες υγραερίου στο υπόγειο, δημιουργώντας εκτεταμένες ζημιές. όπως αποκαλύφθηκε αργότερα από πάνω διαμένει η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη που δηλώνει ακόμα σοκαρισμένη από την τραγωδία που την βρήκε, αφού το σπίτι της έχει υποστεί ζημιές και δεν είναι ακόμα κατοικήσιμο. Στην κάμερα του Happy Day περιγράφει με σοκαριστικές λεπτομέρειες τη στιγμή της έκρηξης αλλά και τα ψυχικά τραύματα που της άφησε.

Λεπτό προς λεπτό η στιγμή της έκρηξης κάτω από το σπίτι της Τσαγγάνη

«Δεν είμαι η Μάγδα μέσα μου είμαι άδεια τελείως. Ο πατέρας μου αγόρασε το σπίτι από το 60 από τότε ήμουν κοριτσάκι μικρό. Του είχα μιλήσει για αυτό που είχε στο υπόγειο(του ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Δεν έχω ούτε μια γρατζουνιά. Πηδήξαμε στο διπλανό κτίριο.

Ήταν τέσσερις παρά τέταρτο, είχε έρθει ένα φιλικό ζευγάρι, αν είχαν έρθει ένα τέταρτο νωρίτερα θα είχαμε πάθει νίλα. Άκουσα ένα τεράστιο μπαμ νομίζαμε ότι είναι βόμβα. Το καλό είναι ότι μου λένε όλοι, δεν έχεις γρατζουνιά αλλά τις έχω μέσα μου. Μένω σε σπίτι φίλων που είναι 45 χρονών. Έχω κάνει ασφάλιση στο σπίτι, πρέπει να έρθουν πραγματογνώμονες, αν έχουν πάθει ζημιά τα θεμέλια θα πρέπει να κατεδαφιστεί η πολυκατοικιά», λέει αρχικά η ηθοποιός.

«Αγόρι μου είσαι παράνομος, του είχα πει απαγορεύεται αν έχεις φυάλες .Γλίτωσα από τον καρκίνο και έπαθα αυτό το πράγμα. Από το 2009 είμαι καλά και τώρα έτυχε αυτό, λέει εμφανώς συγκινημένη.

Πριν από λίγο καιρό δολοφονήθηκε η αγαπημένη της φίλη

Σοκ είχε προκαλέσει πριν λίγο καιρό η είδηση πως η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου δολοφονήθηκε από το γιο της μέσα στο σπίτι της (δείτε πως την βρήκαν). Η επίσης ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και έκανε αποκαλύψεις.

Οι δυο γυναίκες ήταν γειτόνισσες και όπως είπε είναι συγκλονισμένη με το γεγονός, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έγινε ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα ειδικά δίπλα από το σπίτι της.

«Απέναντι ακριβώς είναι το σπίτι μου και το κτήμα μου. Ήταν φίλη μου, είχαμε δουλέψει μαζί. Αυτά που διάβαζα στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη τελικά και απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό που το είδα μωρό; Ήταν περίεργο άτομο, έβριζε δυνατά.

Υπήρχε πρόβλημα, δεν δούλευε… Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Είχε προβλήματα πολλά. Η Μαρία είχε πει σε κάποιον ότι “έτσι όπως κάνει αυτός, θα με σκοτώσει καμιά μέρα”. Χριστέ μου, τι άλλο θα ζήσω;», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς. Είχε πει κάποτε στη μητέρα του αυτός ότι “άμα εσύ πεθάνεις, θα τα πουλήσω όλα και μετά θα αυτοκτονήσω”. Τα έχω χαμένα».