Δοκιμάστηκε στην ηθοποιία αλλά δεν του βγήκε - Ψηλός και με μούσια ο Μιχαλάκης από τους ''Λατρεμένους μου γείτονες''

Με τι ασχολείται;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δοκιμάστηκε στην ηθοποιία αλλά δεν του βγήκε - Ψηλός και με μούσια ο Μιχαλάκης από τους ''Λατρεμένους μου γείτονες''

Αγαπημένα σίριαλ, που έχουν χαράξει ιστορία είναι σίγουρα αυτά για τα οποία μιλάει το κοινό με ατάκες αλλά σίγουρα και εκείνα, που παίζονται ακόμα και σήμερα με τις επαναλήψεις. Ένα λοιπόν από αυτά είναι χωρίς αμφιβολία '' Οι λατρεμένοι μου γείτονες'', το οποίο γυρίστηκε σε δύο σεζόν.

Οι ρόλοι ήταν πολλοί και διαφορετικοί, με τον μικρό Μιχαλάκη τον αδερφό της Μπέτυς από την οικογένεια Μοσυστοξίδη να είναι πολύ αγαπητός. Το τότε παιδί σήμερα έχει μεγαλώσει πολύ, τον οποίο και είδαμε την Τρίτη 6/9 μέσα από συνέντευξη, που παραχώρησε στο ''Πάμε Δανάη''.

Ο Δημήτρης Νταούλης έχει αλλάξει πολύ, όπως και η μεγάλη του αγάπη από τη σειρά, η Μηλίτσα και όπως τόνισε δεν κατάφερε να ασχοληθεί με τη ηθοποιία, αλλά σχετίζεται με ό,τι έχει να κάνει με πίσω από τις κάμερες.

Έτσι είναι σήμερα ο Μιχαλάκης από το σίριαλ ''Λατρεμένοι μου γείτονες''

«Δε μου έγινε κάποια πρόταση. Πήγα σε μια δραματική σχολή, προσπάθησα μια φορά, αλλά δε μου βγήκε το υποκριτικό. Έτσι κατάλαβα ότι μου αρέσει να διευθύνω εγώ τον ηθοποιό και να κατευθύνω εγώ τα πράγματα, οπότε και πήγα στη σχολή σκηνοθεσίας, που είμαι τώρα».

Τι κάνει σήμερα η "Λίζα" από τους Λατρεμένους μου γείτονες;

Η Σμαράγδα Καλημούκου που έγινε γνωστή μέσα από την σειρά "Λατρεμένοι μου Γείτονες", μίλησε στην εκπομπή Pop up και αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα, στην ενασχόλησή της με το modeling και όχι μόνο.

«Έχουν περάσει 13 χρόνια από τη σειρά και μπορεί να φοράω μάσκα και γυαλιά και να με αναγνωρίζουν από τη φωνή. Μου κάνει εντύπωση και με ρωτάνε και πολύ μικρότερες ηλικίες που προφανώς το ξέρουν από τις επαναλήψεις. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, αν και ντρέπομαι γενικά. Είμαι λίγο ντροπαλή.

Πλέον είμαι brand ambassador σε μια εταιρεία με plus size ρούχα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Αγαπάμε και αναδεικνύουμε τις γυναικείες καμπύλες.

Δεν έχω δεχτεί ποτέ αρνητικά σχόλια για το σώμα μου, ή τουλάχιστον δεν το έχω αντιληφθεί. Δυστυχώς είχα την άτυχη στιγμή στη ζωή μου, να χάσω τη μητέρα μου και τότε έβαλα κιλά, αλλά βγήκα πιο δυνατή. Με βοήθησε πάρα πολύ η δουλειά μου, οπότε είμαι εδώ και συνεχίζω» είπε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καλημούκου. H μικρή Λυδία ωστόσο, τι κάνει σήμερα;