Ο Ρέμος τραγούδησε για τις «πριγκίπισσες» του - Η Υβόννη Μπόσνιακ και η κόρη του στη συναυλία του στο Κατράκειο

Σύσσωμη η οικογένεια απόλαυσε τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Ο Αντώνης Ρέμος «μάγεψε» όσους πήγαν να τον απολαύσουν στο Κατράκειο Θέατρο στη χθεσινή του συναυλία (06/09). Στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή γι ακόμη μία φορά ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία έδωσε το παρών στη συναυλία και θαύμασε τον σύντροφο της.

Το Κατράκειο Θέατρο ήταν κατάμεστο για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και της Ελεονώρας Ζουγανέλη, που έκανε Special Guest εμφάνιση. Οι δύο ερμηνευτές πρόσφεραν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και παρέσυραν στις μουσικές και τους στίχους τους τα πλήθη.

Ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευε και η Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη τους καμάρωναν

Μεταξύ των θεατών, όμως, υπήρχαν και δύο εκλεκτές παρουσίες. Αυτές δεν ήταν άλλες από τη σύντροφο και την κόρη του Αντώνη Ρέμου. Συγκεκριμένα, η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με την κόρη τους, Ελένη, κάθισαν στις πρώτες θέσεις της σειράς και απόλαυσαν τις ερμηνείες του τραγουδιστή, αλλά φυσικά και της Ελεονώρας Ζουγανέλης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, όπου η Μπόσνιακ, πηγαίνει σε συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Συχνά πυκνά δίνει το παρών, όπως είχε κάνει και στη συναυλία του τραγουδιστή στη Μύκονο (Δείτε εδώ βίντεο από το χορό της Μπόσνιακ).

Υβόνη Μπόσνιακ κόρη Ρέμου Ελένη
NDP Photos

Πως πέρασε ο Αντώνης Ρέμος το καλοκαίρι με την οικογένεια του

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν στην πανέμορφη Ίο με αφορμή μια συναυλία του τραγουδιστή και πέρασαν και μερικές οικογενειακές στιγμές. Από το νησί των Κυκλάδων το μοντέλο ανέβασε μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε ένα τρυφερό στιγμιότυπο μπαμπά και κόρης να ψαρεύουν μπροστά στη θάλασσα.

Η συναυλία του στο νησί άλλωστε είχε τεράστια επιτυχία επομένως είναι λογικό να χρειάζονται και μερικές ώρες ξεκούρασης. Το γνωστό club πλημμύρισε από κόσμο που καταχειροκρότησε τον Ρέμο, ο οποίος ερμήνευσε όλες του τις μεγάλες επιτυχίες. Μεταξύ του κοινού ήταν και η γυναίκα ενός πασίγνωστου ηθοποιού, που το διασκέδασε με την ψυχή της.

Ο Αντώνης Ρέμος ψαρεύει με την κόρη του στην Ίο