«Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά...» - Άβολες οι αντιδράσεις των πρώην της Μαίρης Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της

Τι δήλωσαν στην κάμερα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά...» - Άβολες οι αντιδράσεις των πρώην της Μαίρης Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της

Μετά τις αποκαλύψεις για το φύλο του μωρού της Μαίρης Συνατσάκη, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, πλησίασε δύο από τους πρώην της ίδιας και τους ρώτησαν για την εγκυμοσύνη της. Ο λόγος για τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη, οι οποίοι έστειλαν τις ευχές τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος δεν θέλησε να πει πολλά, καθώς εξήγησε πως αυτές είναι πιο προσωπικές συζητήσεις, ενώ ο δεύτερος τόνισε το γεγονός πως δεν έχουν επικοινωνία, αλλά επιθυμεί να την βλέπει καλά και να υποδεχτεί το νέο μέλος σύντομα.

Οι δηλώσεις των πρώην της Μαίρης Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της

«Αυτά είναι πολύ προσωπικά πράγματα. Πάρα πολύ προσωπικά πράγματα. Είναι μια συγκινητική και πολύ χαρούμενη στιγμή για αυτόν τον άνθρωπο», είπε ο Χατζηαγγελάκης, με τον Σταματάκη να επισημαίνει: «Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και καλώς να τα δεχτεί».

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την εγκυμοσύνη της influencer

Μετά την λαμπερή πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη και τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας, η ομάδα ξεκίνησε την παρουσίαση των θεμάτων της και ένα από αυτά ήταν και οι εγκυμοσύνες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι πολύ καλός φίλος με την Μαίρη Συνατσάκη και μιας που και εκείνη περιμένει το πρώτο της παιδάκι, αποκάλυψε πότε το έμαθε και αν απλώς προέκυψε η εγκυμοσύνη.

Ανέφερε, δηλαδή, πως η επιχειρηματίας δεν δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν μέχρι να ένιωθε εκείνη σίγουρη για το παιδί της και γι' αυτό το δημοσίευσε όταν ήταν περίπου τεσσάρων μηνών, ενώ γενικότερα δεν ήταν κάτι που σχεδίαζαν άμεσα ο Ίαν και εκείνη, αλλά σίγουρα το ήθελαν.

«Και εγώ το έμαθα από ένα σημείο και μετά. Χθες ήμασταν μαζί και μου είπε ακριβώς αυτό, ότι ένιωσε την ανάγκη να το πει όταν ήταν 4-5 μηνών. Δεν το προγραμμάτισαν, αλλά ένιωθαν ότι θα ήθελαν να γίνει. Ήξεραν ότι ο ένας θέλει και ο άλλος θέλει. Βγήκε, προέκυψε», είπε χαρακτηριστικά.