Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης

Τι αποκάλυψε για την υγεία του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης

Περιπέτειες αντιμετωπίζει με την υγεία του ο Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», καθώς όπως αποκάλυψε σήμερα 6/9 με ανάρτησή του, εισήχθη στο νοσοκομείο, λόγω μιας επιπλοκής. Ωστόσο επιχείρησε να καθησυχάσει το κοινό του και να δώσει μια ενημέρωση για την πορεία του.

Για το συγκεκριμένο θέμα είχε μιλήσει και πριν από μια εβδομάδα, καθώς ανακοίνωσε τη διακοπή της περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα, λόγω του προβλήματος υγείας και είχε υποσχεθεί στους θαυμαστές τους να επιστρέψει δριμύτερος.

Η ανάρτηση του Σπύρου Πετρουλάκη του Σασμού από το νοσοκομείο

«Κοπελακια μου καλά. Πήρα χιλιάδες ευχές και τεράστια θετική ενέργεια από τις ανοιχτές καρδιές σας. Δυστυχώς το προβληματάκι με την υγεία μου αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο, επώδυνο και επικίνδυνο. Ωστόσο όλη η υπέροχη ομάδα της Cosmoclinic υπερεβαλε εαυτόν για να με βοηθήσει να ξεπεράσω τον άμεσο κίνδυνο.

Παραμένω σε νοσηλεία έχοντας στο πλάι μου αυτούς τους υπέροχους επιστήμονες και το προσωπικό της κλινικής, το Μεμακι και την οικογένειά μου, μα φυσικά τη σκέψη και την τεράστια αγάπη που παίρνω καθημερινά από εσάς. Είμαι ευγνώμων για τις προσευχές και για τη θέση που κατέχω στις καρδιές σας. Ευχαριστώ λόγω τιμής» έγραψε ο Σπύρος Πετρουλάκης, και δημοσίευσε φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.

Ο συγγραφέας του Σασμού Σπύρος Πετρουλάκης στο νοσοκομείο

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: PetroulakisSpiros instagram

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα του Σασμού Σπύρο Πετρουλάκη

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, έχοντας ζήσει επίσης στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Κωνσταντίνο. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεα­τρικές παραστάσεις.

Ασχολείται με τη φωτογραφία (φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί και δημοσιευτεί σε ευρωπαϊκά περιοδικά), είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις.

Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά του Το παράθυρο της Νεφέλης (2014), Η εξομολόγηση (2015), H Παναγιά της φωτιάς (2016), Το τελευταίο δαχτυλίδι (2017), Αμαλία (2018), Σασμός (2019), Η νύχτα της αλήθειας (2020) καθώς και τα βιβλία του για παιδιά Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα (2014), Ο θησαυρός του Κυβερνήτη (2015), Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας (2016), Η συνταγή της ευτυχίας (2016) και Το αθάνατο νερό (2019).