«Τώρα θα σου πω εγώ...» - Η αντίδραση της Μενεγάκη όταν ο Ουγγαρέζος την είπε «Φαίη»

Είναι που έχει συνεργαστεί και με τις δύο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τώρα θα σου πω εγώ...» - Η αντίδραση της Μενεγάκη όταν ο Ουγγαρέζος την είπε «Φαίη»

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 5/9 με την εκπομπή της ''Ελένη'' μαζί με την ομάδα της, που ποτέ δεν αποτελεί για εκείνη τυχαία επιλογή όλα αυτά τα χρόνια, που τη βλέπουμε στην τηλεόραση.

Παρ΄όλα αυτά, αφού βγήκαν στον αέρα την Τρίτη 6/9 και ενώ όλο το πάνελ συζητούσε για τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το ''Πρωινό μου'', ο Ουγγαρέζος μπερδεύτηκε και επειδή σκεφτόταν την παλιά του συνεργάτη, είπε την Ελένη Μενεγάκη, Φαίη. Στην αρχή ξέσπασα σε γέλια και στη συνέχεια η παρουσιάστρια τον πλησίασε όλο νόημα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπέρδεψε τη Μενεγάκη με την Σκορδά

Οι ευχές της Μενεγάκη για την πρεμιέρα του Λιάγκα

Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, πρεμιέρα έκανε και ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του και η πρώτη θέλησε να στείλει τις δικές της ευχές για το νέο τους βήμα, αλλά και να σχολιάσει πως τις φαίνονται αυτές οι αλλαγές που έχουν συμβεί μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά.

Πιο συγκεκριμένα, ευχήθηκε καλό ξεκίνημα στον παλιό της συμμαθητή και στο μοντέλο, όμως τόνισε πως έχει αγωνία για την τύχη της Φαίης Σκορδά, διότι έχουν αλλάξει όλα για εκείνη και θέλει πολύ κουράγιο για να αντέξει την πίεση και το άγχος που συνοδεύουν αυτή την απόφαση που πήρε.

«Αυτού του είδους η εκπομπή που θέλει να κάνει – που μας έδωσε να καταλάβουμε ότι θα κάνει – νομίζω ότι το έχει πολύ και αφού αρέσει και στον ίδιον… Η εκπομπή θα είναι πιο ψυχαγωγική μετά με την Δούκισσα.

Εμείς να ευχηθούμε καλό ξεκίνημα και φιλιά στον συμμαθητή μου, αλλά τολμώ να πω ότι πιο πολύ σκέφτομαι την Φαίη Σκορδά γιατί όταν πας να κάνεις μία μετακίνηση ενώ έχεις μάθει να είσαι στο ίδιο μέρος με τους πιο βασικούς σου συνεργάτες, όταν πας να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα έχεις μεγαλύτερο άγχος, έχεις ένα κράτημα στην καρδιά σου, έχεις τρακ, έχεις πιο πολύ τρέξιμο γενικότερα και θέλει περισσότερη δύναμη και κουράγιο γι’ αυτό θα στείλω φιλιά και στην Φαίη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.