«Έσπαγα το κεφάλι μου, ρωτούσα και στη λαϊκή...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Μενεγάκη για την αποχώρησή της από τον ANT1

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσπαγα το κεφάλι μου, ρωτούσα και στη λαϊκή...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Μενεγάκη για την αποχώρησή της από τον ANT1

Το μεσημέρι της Τρίτης 6/9, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, συζητήθηκε έντονα το ζήτημα για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το κανάλι του ANT1 και το νέο της ξεκίνημα στο ΣΚΑΪ. Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την είδηση και την αγωνία που πιθανώς αισθάνεται η παρουσιάστρια, η πρώτη θέλησε να μοιραστεί πως ένιωθε και εκείνη όταν αποφάσισε να φύγει από το ίδιο κανάλι και να πάει στον ALPHA.

Τόνισε, δηλαδή, πως είχε τόσο άγχος για το γεγονός ότι ο κόσμος μπορεί να μπερδευόταν που έφτασε στο σημείο να ρωτάει τον κόσμο στη λαϊκή για την γνώμη τους, ενώ ουσιαστικά δεν υπήρχε λόγος να κάνει κάτι τέτοιο.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρησή της από τον ANT1

«Εγώ όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στον Alpha, δεν έσπαγα και εγώ η κακομοίρα το κεφάλι μου; Και δεν υπήρχε λόγος να το σπάω. Δηλαδή τα πράγματα είναι απλά. Όταν είσαι ειδικά αρκετό καιρό σε μια θέση μέσα στην τηλεόραση, από τη μία σκέφτεσαι να μην μπερδέψεις τον κόσμο και από την άλλη κάτι που να του θυμίζει…

Εγώ το έκανα “Καφές με την Ελένη”. Έσπαγα το κεφάλι μου και εγώ και όλος ο Alpha. Ρωτούσα και στη λαϊκή όταν πήγαινα. Και στο τέλος ήταν ο “Καφές της Ελένης”, γιατί ερχόμουν από τον “Πρωινό Καφέ”», είπε χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση της παρουσιάστριας όταν ο Ουγγαρέζος την είπε «Φαίη»

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 5/9 με την εκπομπή της ''Ελένη'' μαζί με την ομάδα της, που ποτέ δεν αποτελεί για εκείνη τυχαία επιλογή όλα αυτά τα χρόνια, που τη βλέπουμε στην τηλεόραση.

Παρ΄όλα αυτά, αφού βγήκαν στον αέρα την Τρίτη 6/9 και ενώ όλο το πάνελ συζητούσε για τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το ''Πρωινό μου'', ο Ουγγαρέζος μπερδεύτηκε και επειδή σκεφτόταν την παλιά του συνεργάτη, είπε την Ελένη Μενεγάκη, Φαίη. Στην αρχή ξέσπασα σε γέλια και στη συνέχεια η παρουσιάστρια τον πλησίασε όλο νόημα.