Με γυαλιά μυωπίας και εντελώς άβαφη - Ακομπλεξάριστη η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε την αλήθεια για την σχέση της με τον σύντροφό της

Αναλυτικά οι δηλώσεις της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με γυαλιά μυωπίας και εντελώς άβαφη - Ακομπλεξάριστη η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε την αλήθεια για την σχέση της με τον σύντροφό της

Η κάμερα του Πρωινού εντόπισε την Έλενα Παπαρίζου στο αεροδρόμιο και το πρωί της Τρίτης 6/9 προβλήθηκαν στην εκπομπή οι δηλώσεις της. Η ίδια ήταν εντελώς άβαφη, με γυαλιά μυωπίας και σχεδόν αχτένιστα μαλλιά, δείχνοντας μία άλλη πλευρά της μπροστά στον φακό, ενώ στα social media με το look της προκάλεσε "σάλο" στα σχόλια, και μίλησε για διάφορα θέματα.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και τα επαγγελματικά της βήματα, η σχέση της με τον καλό της, αλλά και οι διακοπές που πέρασε αυτή την σεζόν που πέρασε.

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου

«Ξεκινάνε τα γυρίσματα τώρα, την μεθεπόμενη εβδομάδα. Όλοι μαζί, όλη η αγαπημένη παρέα», είπε αρχικά για το The Voice που επιστρέφει και φέτος.

Και συμπλήρωσε για το σύζυγό της με τον οποίο πέρασαν κάποιο διάστημα μακριά λόγω δουλειάς, αλλά και για το καλοκαίρι της: «Το θέμα είναι ότι είμαστε καλά, έχουμε την υγειά μας, είμαστε αγαπημένοι. Διακοπές έξι μέρες πήγα στο χωριό μου, η αλήθεια είναι, με κλαρίνα και ποτάμια, γιατί μου αρέσουν αυτές οι εναλλακτικές και όμορφες διακοπές».

Απρόοπτο περιστατικό σε συναυλία της τραγουδίστριας

Η Έλενα Παπρίζου συνεχίζεi κανονικά την περιοδεία της, ωστόσο τα απρόοπτα φαίνεται πως είναι στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, όσο προετοιμασμένος είσαι για να φέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα, κάποιες φορές δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας.

Αυτή τη φορά την ώρα που η γνωστή τραγουδίστρια είχε ανέβει στη σκηνή προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμά της, το ρεύμα είχε άλλη ιδέα καθώς "έπεσε" με αποτέλεσμα η Έλενα Παπαρίζου να τραγουδήσει acapella. Φυσικά, αυτό το περιστατικό δεν την στεναχώρησε ιδιαίτερα μιας και ήταν έτοιμη για όλα.

Από την άλλη, οι θαυμαστές της οι οποίες έδωσαν επίσης το παρών στη συναυλία προσπάθησαν να τραγουδήσουν μαζί της προκειμένου να την εμψυχώσουν. Έτσι, η Έλενα Παπαρίζου θέλησε να δημοσιεύσει το συγκεκριμένα στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε επίσης εδώ στιγμιότυπο από τα ξεκινήματά της).

Μεταξύ άλλων στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Και χωρίς ρεύμα εμείς βρίσκουμε τον τρόπο για λίγο… φως».