''Γεγονότα που αφορούν την οικογένεια μου με λυγίζουν'' - Συγκινεί ο Ιατρόπουλος για το ατύχημα του γιου του

Ακόμα και ο ''σκληρός'' της ελληνικής τηλεόρασης έχει την ''αχίλλειο πτέρνα'' του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Γεγονότα που αφορούν την οικογένεια μου με λυγίζουν'' - Συγκινεί ο Ιατρόπουλος για το ατύχημα του γιου του

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος που πλέον διαμένει στην Κύθνο όπου έχει τη δικιά του επιχείρηση. μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μεγάλη του αδυναμία που είναι η οικογένειά του αλλά και στο σοβαρό ατύχημα του γιου του, που ευτυχώς έχει διαφύγει του κινδύνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός βίωσε πρόσφατα και την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας που έχασε πριν από ένα χρόνο και την αποχαιρέτησε με πολύ τρυφερά λόγια.

Πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες ο Μιχάλης Ιατρόπουλος;

Ο ηθοποιός μίλησε στην Ελένη για την σύντροφό του, το γιο του αλλά και την απόφασή του να μείνει στην Κύθνο:

«Οι κρουαζιέρες που κάνω άρχισαν πριν δύο χρόνια στα Φαλάσαρνα έπειτα από πρόταση του κουμπάρου μου. Είναι ένα αντικείμενο που ξέρω καλά να το κάνω και αποφάσισα να εγκατασταθώ στην Κύθνο για το καλοκαίρι», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η υποκριτική βασιλεύει στην καρδιά μου όπως και η φύση. Ο κόσμος που με βλέπει στο σκάφος στην αρχή είναι διστακτικός, αλλά από τα πρώτα λεπτά τον κερδίζω. Οι αγαπημένοι μου άνθρωποι με στήριξαν στην απόφασή μου να γίνω σκίπερ. Δεν υπήρχε περίπτωση η σύντροφός μου να μη με στηρίξει και να είμαι ακόμα μαζί της».

Για το ατύχημα του γιου του, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ανέφερε: «Γεγονότα που αφορούν την υγεία αγαπημένων μου ανθρώπων με λυγίζουν. Ο γιος μου ο Αλέξανδρος χτύπησε, αλλά με βοήθησε η Παναγία και είναι καλά. Λυγίζω αλλά έχω την υποχρέωση να ξανασηκωθώ και να πολεμήσω και πάλι γιατί δεν κρεμάστηκα από κανενός μεγάλου τζακιού την τύχη».

Τι είχε συμβεί με το ατύχημα του γιου του

Σε σοκ βρέθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μετά από το σοβαρό τροχαίο του γιου του που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό το instagram στην οποία όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, βρίσκεται ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείο, ενώ έχει τραυματίσει σοβαρά το πόδι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να ξεσπάσει φανερά στην ανάρτησή του αφού στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα κάποιος ασυνείδητος οδηγός πήγε έστω κατά λάθος να κόψει το νήμα τής ζωής του γιού μου Αλεξάνδρου εν ώρα εργασίας και κατ επέκταση και τής δικής μου.

Ευχαριστώ την Παναγία πού είναι ζωντανός παρά την μαραθώνια ταλαιπωρία για μήνες πού έχουμε μπροστά μας και παρακαλώ θερμά όλους τούς απρόσεκτους οδηγούς να σέβονται τα παιδιά μας γιατί δεν φυτρώσανε αλλά τά έχουμε μεγαλώσει με αίμα αγωνίες και πάνω από όλα με αγάπη . Η βλακεία είναι ανίκητη αλλά έχω το φάρμακο…».

Γιος Ιατρόπουλου, τροχαίο