''Χρυσή μου μανούλα σαν σήμερα...'' - H συγκινητική ανάρτηση του Ιατρόπουλου για την επέτειο θανάτου της μητέρας του

Την έχασε μόλις πριν ένα χρόνο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Χρυσή μου μανούλα σαν σήμερα...'' - H συγκινητική ανάρτηση του Ιατρόπουλου για την επέτειο θανάτου της μητέρας του

Ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος μας έχει συνηθίσει στη σκληρή του πλευρά αφού μέσα από την τηλεόραση τον γνωρίσαμε μέσα από κακούς ή στυγνούς ρόλους. Ωστόσο υπάρχουν φορές που φέρνει την τρυφερή του πλευρά στην επιφάνεια, όπως τώρα που έκανε μια ανάρτηση για την επέτειο ενός έτους από το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας που του στοίχισε πολύ.

Το ηθοποιό είδαμε πρόσφατα και μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι «Φάρμα», όπου ομολογουμένως δε θα μπορούσαμε εύκολα να τον φανταστούμε. Ο ίδιος παραδέχτηκε μετέπειτα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι το παιχνίδι ήταν ένας τρόπος για να ξεφύγει από την καθημερινότητά του, που ήταν πολύ δύσκολη τον τελευταίο ένα χρόνο, αφού εγκατέλειψε μέχρι και την Αθήνα.

Η συγκινητική ανάρτηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τον ένα χρόνο από το θάνατο της μητέρας του

«Χρυσή μου μανούλα σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο έφυγες σαν άγγελος για να μας προσέχεις. Πάντα εδώ το χαμόγελο και η καλοσύνη σου πάντα στην καρδιά μου», έγραψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην ανάρτησή του.

Η φωτογραφία του Ιατρόπουλου στην αγκαλιά της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή

Άφησε την Αθήνα και έφυγε στην Κύθνο για νέα καριέρα

Την Κυριακή 29/5 ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βγήκε σε live σύνδεση από τα Λουτρά της Κύθνου και έκανε δηλώσεις σχετικά με τη νέα επαγγελματική του καριέρα, που δεν είναι και τόσο νέα απ' ότι φαίνεται. Ο ηθοποιός για το διάστημα της θερινής σεζόν, θα επικεντρωθεί στις κρουαζιέρες και θα πάει για λίγο πίσω η ιδιότητα του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως μαζί με έναν συνεταίρο του έχουν στήσει μια νέα επιχείρηση με κρουαζιέρες σε παραλίες του νησιού που δεν είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη «Τι λες τώρα!», τα τελευταία πέντε χρόνια ασκεί πιο επαγγελματικά το δίπλωμα σκίπερ που έχει εδώ και 35 χρόνια, ξεκινώντας πρώτα από τα Φαλάσαρνα στα Χανιά και πλέον διοργανώνει κρουαζιέρες στη Κύθνο για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Είναι η 6η χρονιά, που ασχολείται με αυτό το επάγγελμα και 1η στην Κύθνο. Ο ίδιος, μάλιστα, έδειξε και στην κάμερα το φυλλάδιο από τις κρουαζιέρες που πραγματοποιούν με το συυνέταιρό του, προσκαλώντας όλους στο υπέροχο νησί με τις 100 προσβάσιμες παραλίες, παρά το μικρό του μέγεθος

Την επόμενη βδομάδα περιμένει και την αγαπημένη του σύντροφο(δείτε εδώ φωτογραφίες της), με την οποία όπως αποκάλυψε πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Θα είναι ο 5ος γάμος για τον ηθοποιό μιας και την πρώην γυναίκα του με την οποία έχει και ένα παιδί, την παντρεύτηκε δύο φορές.