Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Έκανα αποτοξίνωση από την καθημερινότητα» - Η αποκάλυψή του για την Φάρμα

Όσα δήλωσε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Έκανα αποτοξίνωση από την καθημερινότητα» - Η αποκάλυψή του για την Φάρμα

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Μ. Δευτέρας (18/4) ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την συμμετοχή του στην Φάρμα.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, τόσο πέρυσι που συμμετείχε ως παίκτης, όσο και φέτος ενώ μάλιστα τόνισε πως έκανε αποτοξίνωση από την καθημερινότητα.

Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφέρθηκε στην εγγονή του, στις δουλειές του και τη σχέση του με τις πρώην συζύγους του, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως πιστεύει στην εξέλιξη των ανθρώπων.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου για την συμμετοχή του στην Φάρμα

Νέα σελίδα στη ζωή του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε τι βράδυ του Σαββάτου 9/4 στο chartshow και ενώ καθόταν στον καναπέ έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή του. Ο γνωστός ηθοποιός, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να εγκατασταθεί στην Κύθνο όπου όπως είπε, ασκεί το επάγγελμα του καπετάνιου, το οποίο ασκούσε πολύ νέος.

Τώρα είναι πλέον skipper και καπετάνιος σε σκάφος εκεί και όπως τόνισε νιώθει ελεύθερος στο νησί το οποίο λατρεύει. Σε κάθε περίπτωση θα έρχεται στην Αθήνα να βλέπει τα παιδιά του, καθώς συχνά απολαμβάνει βόλτες στο κέντρο με την κόρη του.