Σπάνια αποκάλυψη από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για την προσωπική του ζωή: «Απομονώθηκα για 6 μήνες στο...»

«Μου έχει συμβεί πολλές φορές να με βγάλει κάποιος εκτός εαυτού»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπάνια αποκάλυψη από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για την προσωπική του ζωή: «Απομονώθηκα για 6 μήνες στο...»

Το πρωί της Δευτέρας 18/4 ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς μάλιστα είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με την σύντροφό του. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τις στιγμές που θέλησε να απομονωθεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς και το Σημάδι του έρωτα είχα πάει στο Καϊμακτσαλάν και έμεινα 6 μήνες μόνος του, κουράστηκα. Δεν το ήξερα καλά το έργο της δημοσιότητας αλλά πιστεύω ότι το διαχειρίστηκα με ταπεινότητα και σωφροσύνη λόγω του έντονου έντιμου ή άτιμου βίου που είχα.

Είχα τη γνώση να είμαι βιδωμένος στη γη και να μην παίρνει το κεφάλι μου αέρα από διάφορα εγκώμια τα οποία είναι ευκαιριακά και δεν στέκουν πουθενά. Ο κόσμος ξεχνάει πολύ γρήγορα. Μου έχει συμβεί πολλές φορές να με βγάλει κάποιος εκτός εαυτού, είναι καθημερινότητα.

Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις, νομίζω τα αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Έχω ηρεμήσει πλέον πολύ δύσκολα μπορεί να με νευριάσει κάποιος. Στην πρώτη καραντίνα δούλεψα και σαν μαραγκός και έβαφα σπίτια και εκεί που πήγαινα με αναγνώριζαν και έμεναν άφωνοι».

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Έβαλε τα κλάματα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στον αέρα του OPENtv - Τι συνέβη;

Καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16/12 ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στην τηλεόραση. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ η Αννίτα Πάνια του είχε και μια μικρή έκπληξη που τον έκανε να "λυγίσει" και να βάλει τα κλάματα.

Συγκεκριμένα, προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο είδαμε τον Κώστα Καζάκο να μιλάει γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Όσο μιλούσε λοιπόν, εκείνος βούρκωνε όλο και περισσότερο.

«Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω για τον Καζάκο τον Κώστα», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μη μπορώντας να μιλήσει καλά.